Grażyna i Rafał - opinia (1) Wspaniałe, i co ważniejsze indywidualne podejście do klienta. Profesjonalizm... Grażyna i Rafał Paweł S. - opinia (1) Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta i tematu. Paweł S. Najlepszy doradca finansowy w Trójmieście (1) Gorąco polecam firmę Finansowy Piotr w osobie Pana Piotra Witeckiego, jak... Karla Z.
Konrad - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz wiedza merytoryczna z zakresu udzielenia kredytu... Konrad Pomoc przy M (2) Potwierdzam wszystkie wcześniejsze pozytywne opinie. Jeżeli chcą Państwo... Julia A. Mikszuta - opinia (1) Zespół Pana Piotra, z nim samym na czele, to ludzie wyjątkowo solidni,... A. Mikszuta Serdecznie polecam (1) Do Pana Piotra trafiliśmy po długiej i zakończonej fiaskiem współpracy z... Elżbieta Profesjonalna pomoc na najwyższym poziomie (1) Pragnę polecić wszystkim niezdecydowanym skorzystanie z profesjonalnej pomocy... Marcin Wspaniała obsługa, zdecydowanie polecam (1) Pan Piotr od pierwszej wizyty traktował mnie jak klienta, któremu trzeba... Mateusz Pomoc przy udzieleniu kredytu (1) Pan Piotr to bardzo miły, kompetentny i pomocny doradca. Tak jak obiecywał... Anna i Tomasz B. Lepiej trafić nie mogłem! (1) Współpraca z Panem Piotrem przebiegła bez zarzutu i profesjonalnie. Sytuacja... Paweł Doradztwo kredytowe (1) Jeśli chcesz wziąć kredyt to pomoc Pana Piotra będzie nieoceniona. Polecam w... Bartek G Pomoc w uzyskaniu kredytu (1) Współpraca z Panem Piotrem i jego zespołem to przyjemność. Bardzo szybka,... Natalia Właściwa osoba na właściwym miejscu (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym Pana Piotra i Jego ekipę. Wstępna decyzja... Ada Kredyt hipoteczny (1) Miła i fachowa obsługa oraz bardzo profesjonalne doradztwo. Potrzebowałem... Krzysztof Wybór kredytu (1) Z czystym sumieniem polecamy Biuro " Finansowy Piotr ". Odpowiedni człowiek... Ania i Marek polecam ! (1) Właściwie nie ma co się rozpisywać, bo wszystko już zostało napisane.... Krzysiek Polecam (1) Pan Piotr pomógł nam we wszystkich formalnościach związanych z uzyskaniem... Paweł Polecam (1) Gorąco polecam firmę Finansowy Piotr. Bardzo szybka i fachowa obsługa i... Damian Ogromne dzięki :-) (1) Witam serdecznie, pan Piotr najlepszy! Od pierwszego spotkania w sprawie... Kasia