Pełen profesjonalizm - Polecam (1) Pan Piotr od początku naszej, mojej i męża, przygody związanej z ubieganiem... Agata Grynia Izabela B. - opinia (1) Bardzo polecam usługi pana Piotra ze względu na indywidualne podejście i... Izabela B. Najlepszy ekspert kredytowy w 3mieście (1) Pan Piotr to człowiek, który zna się na rzeczy. Przede wszystkim czuć, że... Jakub Szarmach
Profesjonalny przewodnik w skomplikowanym świecie finansów (i do tego sympatyczny :)) (1) Jak się okazało, wiedza doradcy finansowego dramatycznie różni się o tej,... Inwestorzy Kredyt Hipoteczny (1) Z usług "Finansowego Piotra" korzystaliśmy z mężem kolejny raz. Za każdym... Natalia Bardzo cenię sobie współpracę z Renatą Król z Finansowego Piotra (1) Z Panią Renatą współpracowaliśmy przy pozyskaniu kilku kredytów i pożyczek... Sylwester Kredyt hipoteczny (1) Dzięki pomocy Pana Piotra cały proces starania się o kredyt na mieszkanie... Adam devnull - opinia (1) Fantastyczne doradztwo i obsługa. Finansowy Piotr to unikat na naszym rynku.... devnull Szczerze polecamy (1) Do Pana Piotra trafiliśmy z polecenia znajomych, a teraz sami szczerze... Natalia Z czystym sumieniem polecamy (1) W naszym przypadku decyzja otrzymania kredytu hipotecznego,stała pod dużym... Emil , Patrycja Serdeczne podziękowania dla p. Piotra i p.Malgosi (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług Pana Piotra. Mega profesjonalna... Kasia pełen profesjonalizm (1) Witam, Śmiało, z czystym sumieniem mogę polecić firmę Pana Piotra. Pół roku... NataliaKu Wojtek - opinia (1) Trafiłem trochę przypadkowo, " z internetu".Bardzo profesjonalna obsługa.... Wojtek Profesjonalna drużyna - polecam. (1) Bardzo gorąco polecam ...Współpraca przebiegała od samego początku bez... Aga Grażyna i Rafał - opinia (1) Wspaniałe, i co ważniejsze indywidualne podejście do klienta. Profesjonalizm... Grażyna i Rafał Paweł S. - opinia (1) Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta i tematu. Paweł S. Najlepszy doradca finansowy w Trójmieście (1) Gorąco polecam firmę Finansowy Piotr w osobie Pana Piotra Witeckiego, jak... Karla Z. Konrad - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz wiedza merytoryczna z zakresu udzielenia kredytu... Konrad Pomoc przy M (2) Potwierdzam wszystkie wcześniejsze pozytywne opinie. Jeżeli chcą Państwo... Julia A. Mikszuta - opinia (1) Zespół Pana Piotra, z nim samym na czele, to ludzie wyjątkowo solidni,... A. Mikszuta