Kredyt hipoteczny (1) Miła i fachowa obsługa oraz bardzo profesjonalne doradztwo. Potrzebowałem... Krzysztof Wybór kredytu (1) Z czystym sumieniem polecamy Biuro " Finansowy Piotr ". Odpowiedni człowiek... Ania i Marek polecam ! (1) Właściwie nie ma co się rozpisywać, bo wszystko już zostało napisane.... Krzysiek
Polecam (1) Pan Piotr pomógł nam we wszystkich formalnościach związanych z uzyskaniem... Paweł Polecam (1) Gorąco polecam firmę Finansowy Piotr. Bardzo szybka i fachowa obsługa i... Damian Ogromne dzięki :-) (1) Witam serdecznie, pan Piotr najlepszy! Od pierwszego spotkania w sprawie... Kasia Serdecznie polecam (1) Szczerze polecam. Bardzo profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Pan Piotr i... AniaK Polecam;);) (1) Polecam Pana Piotra oraz jego zespół. Szybko, rzetelnie i bez stresów ;) mam... Ewelina Lepiej nie można trafić :) (1) Do pana Piotra trafiliśmy z polecenia znajomych,którzy również starli sie o... Magdalena i Marcin Sz Polecam! (1) Od samego początku Pan Piotr wykazał się rzetelnym i konkretnym podejściem do... Piotr Polecam (1) Bardzo profesjonalnie załatwiony kredyt z mieszkaniem. Wszyscy z biura Pana... Grzesiek Solidna pomoc i dobry kontakt (1) Brałem kredyt hipoteczny korzystając z usług Pana Piotra - bardzo dobry... Mateusz Przyszedłem z polecenia polecam dalej (1) Pani Renata, współpracująca pod szyldem Finansowego Piotra to fachowiec z... Bartosz Pełen porfesjonalizm (1) Pełen porfesjonalizm Kris Zdecydowanie polecam (1) Rzetelny, rzeczowy, merytorycznie znakomicie przygotowany, a przy tym po... Kamil 6 z plusem (1) Pełna oferta przedstawiona zgodnie z naszymi potrzebami. Indywidualne... Paulina Rekomenduję. (1) Skorzystałam z usług Pana Piotra w dziedzinie kredytu budowlano-hipotecznego.... Monika Uczciwie i profesjonalnie (1) Polecam usługi finansowe oferowane przez Finansowy Piotr. Profesjonalne i... Michał Magik (1) Pan Piotr to poprostu profesjonalny czarodziej kredytowy. Trochę... Walde Mar Zdecydowanie polecam (1) Miałem ogromną przyjemność współpracowania z Panem Piotrem. Serdecznie... Łukasz