Przyszedłem z polecenia polecam dalej (1) Pani Renata, współpracująca pod szyldem Finansowego Piotra to fachowiec z... Bartosz Pełen porfesjonalizm (1) Pełen porfesjonalizm Kris Zdecydowanie polecam (1) Rzetelny, rzeczowy, merytorycznie znakomicie przygotowany, a przy tym po... Kamil
6 z plusem (1) Pełna oferta przedstawiona zgodnie z naszymi potrzebami. Indywidualne... Paulina Rekomenduję. (1) Skorzystałam z usług Pana Piotra w dziedzinie kredytu budowlano-hipotecznego.... Monika Uczciwie i profesjonalnie (1) Polecam usługi finansowe oferowane przez Finansowy Piotr. Profesjonalne i... Michał Magik (1) Pan Piotr to poprostu profesjonalny czarodziej kredytowy. Trochę... Walde Mar Zdecydowanie polecam (1) Miałem ogromną przyjemność współpracowania z Panem Piotrem. Serdecznie... Łukasz Polecam ogromnie ! (1) Polecam , dla tych co mają mało czasu i szukają skutecznych osób. Pan Piotr i... Milena Polecam wszystkim którym zależy na szybkim i bezstresowym załatwieniu sprawy! (1) Z całego serca polecam ten pozytywny zespół! Pan Piotr przemiła osoba która... Joasia Doradztwo i obsługa udzielenia kredytu (1) Polecam tą firmę. Wszystko załatwione profesjonalne i szybko i skutecznie. W... Jarek Serdecznie polecamy! (1) Profesjonalne podejście i pomoc przy wyborze kredytu. Znakomity kontakt i... Justyna Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Szczerze polecam! Lando gorąco polecam ! (1) Od kilku miesięcy borykałem się z myślami o swoim własnym mieszkaniu,... Rafal Polecam! (1) Zarówno Pan Piotr jak i jego zespół wykazują się dużą uwagą w stosunku do... Dorota i Jakub Szczerze polecam! (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Piotra i Jego załogi.... Magdalena polecam! (1) Pełne zaangażowanie, profesjonalizm oraz olbrzymia wiedza. Pan Piotr czuwał... Dominika Specjalista z wiedzą jak skutecznie i szybko dostać kredyt (1) Do Pana Piotra zwróciłem się ze względu na chęć oszczędzenia czasu i odbicie... Paweł profesjonaliści w każdym calu (1) Do Pana Piotra trafiłam po nieudanej próbie uzyskania kredytu, czasu było... Jola Polecam (1) Sam przeanalizowałem wiele ofert i wątpiłem, że można znaleźć lepszą ofertę.... Damian