Profesjonalizm (1) Pan Piotr jest osobą bardzo miłą ale co najważniejsze kompetentną, rzeczową i... Magda Doradztwo w kredycie hipotecznym (1) Pan Piotr okazał się rozwiązaniem naszym wątpliwości na temat kredytów... Ala i Tomek Kredyt w miłej atmosferze (1) Witam, korzystaliśmy z usług Pana Piotra, kiedy przyszło nam się zmierzyć z... M & P
Pełen profesjonalizm (1) Profesjonalne i sprawne dorawdztwo w wykonaniu pana Piotra doprowadziło do... Michał B. Pan Piotr jest profesjonalistą z pasją :) (1) Ponieważ samodzielna próba uzyskania kredytu na budowę domu okazała się... Dorota M. Pełen profesjonalizm (1) Usługi świadczone przez Pana Piotra to rzadki obecnie przykład całkowitego... J&M Gorąco polecam finansowego Piotra! (1) Pan Piotr indywidualnie podchodzi do klienta i jego preferencji. Dzięki Panu... Łukasz Kredyt hipoteczny (1) Do Pana Piotra trafiłam z polecania znajomego i jestem bardzo zadowolona!... asia Profsjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu! (1) Polecamy współpracę z Panem Piotrem. Bardzo rzeczowe, konkretne i... M&W Polecam :) (1) Witam. Bylam zadluzona w parabankach i nie umialam znalezc rozwiazania. Pan... Asia Gorąco polecamy (1) Pan Piotr profesjonalnie i z uśmiechem przeprowadził nas przez procedurę... Ania i Michał Serdecznie Polecam (1) Nie mam za bardzo porównania ale Pan Piotr wykazał się dużym zaangażowaniem i... Paweł Polecam z całego serca !!!!!!!!!! (1) Jako laik w sprawach bankowych przed wzięciem kredytu znajomy polecił mi... Joe112 Polecamy !!! (1) Współpraca z Panem Piotrem to czysta przyjemność. Z mężem szukaliśmy doradcy... Ł&K Z klasą, na najwyższym poziomie! (1) Szukając doradcy kredytowego, sprawdzaliśmy opinie na trojmiasto.pl.... NHMM Współpraca na 6! (1) Do Pana Piotra trafiliśmy z polecenia znajomych. Pomimo obaw dot. zdolności... Magda i Paweł polecam (1) Pan Piotr zna branżę i produkty finansowe dostępne na rynku - potrafi dobrać... Mikołaj Strzał w dziesiątkę. (1) Do Pana Piotra trafiłem poprzez opinie zamieszczone w internecie i nie mogłem... Michał Kredyt Hipoteczny (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Fachowa obsługa. Pan Piotr jest... Krzysztof Malankowski Pan Piotr - doradca godny polecenia (2) Pan Piotr to osoba niezwykle kompetentna, pełna zaufania a to przy takich... Konrad