Uporządkowany chaos (1) Na kuriera trzeba czekać, na pewno danego dnia się zjawi. Tylko kiedyś też... kj Gorąco polecam !! (1) Byłam zmuszona jak najszybciej wysłać dokumenty do Warszawy, skorzystałam z... Keni NIE KORZYSTAĆ (1) ... Rozpisywać się nie będę bo szkoda nerwów. W tym czasie jak miałem... jacek
Kpina! (1) Zamawiam siodemke kilka razy w miesiacu, bo niestety firma w ktorej pracuje... klient ZDECYDOWANIE ODRADZAM CAŁKOWITA KLAPA. (1) Firma wystawiła notatkę,że nikogo nie było w domu.Kompletne oszustwo żadnego... Niezadowolony klient. Siodemka- TYLKO DLA FIRM !! (1) Witam. Wspołpracuję z ta firma od ponad 1 roku , z czystej ciekawosci... Tomek opinie super, a ode mnie nie odebrali telefonu (1) Chciałem nadać przesyłkę około 15:00 w czwartek. Ta firma ma najwięcej... Michał Miło i fajnie (1) Zdecydowałem się na nadanie przesyłki około godziny 15:00 w czwartek i to... Michał masakra (1) telefonów nie odbierają,nie przyjeżdzają ,nie dzwonią.To nie jest ekspresowa... gdynianka profesjonalizm, dbałość o klienta i dostarczony towar (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu dostawy i usług firmy- realizowałam... JolantaS Porazka Omijac szerokim lukiem (2) Witam skorzystałem z uslugi kurierskiej firmy DHL i jestem szczerze nie... Damian tragiczna firma (1) telefon komórkowy zamówiony przy przedłużeniu umowy z operatorem dostarczaja... colin barbara - opinia (1) Po telefonie dowiedziałam się, że pieniądze należy wpłacić na konto, pan... barbara tregedia!!!!! (4) kurier zostawia awizo z numerem telefonu, którego nikt przez 2 dni nie... Anna Janicka Polecam (1) Trudno mi się odnieść do opinii innych klientów, może mieli pecha. Ja jestem... Grzegorz Firma mnie nie zawiodła (1) Witam, W grudniu korzystałem z usług tej firmy. Przesyłałem dość duża... Grzegorz przesyłka (2) zamówiłam paczke przez ta firme kurierska paczka dotarla na drugi dien w... marta Tusia - opinia (2) Zdecydowanie nie polecam. Od trzech dni nie mogą dostarczyć... Tusia Po dobrym starcie prosto w dół... (1) Korzystałam kilka razy z usług firmy i byłam zadowolona, aż do ostatniego... Sia Nie odbierają telefonów (1) Próbowałem się dziś do nich cały dzień dodzwonić i nikt nie odebrał telefonu.... Michał