ŻENADA (1) Paczka została do mnie wysłana 26.01.2010, następnego dnia była w Gdańsku i... K.Z. ODRADZAM!!! (2) kilka dni temu dokładnie w piątek rano zamówiłem kuriera na godz 15, miał... Tomek Kompetna żenada (1) Arogancja,niekompetencja,ignorancja,brak możliwości kontaktu z normalnym... Grzegorz Pieńkowski
Jest OK (1) Pierwszy raz skorzystam z usług tej firmy. Bardzo żałuję, że nie znałam... jolos kurier nie dostarczyl przesylki bo nie mial czasu :( (1) Za malo kurierow, nie wyrabiaja sie. Ciezki kontakt do call center. ni knight Nigdy oni, unikać jak zarazy. (1) Krótko: podobnie do innych, wyżej opisanych przypadków, żadnego kontaktu ze... Marek Poszła przesyłka za pobraniem a gdzie kasa? (1) Poszła w 3 dni dotarła ,klient zapłacił a mija już 3 tydzień i kasy jak nie... kojak O DZIWO SUPER! (1) CZYTAJĄC RECENZJE WŁOSY NA GŁOWIE SIĘ JEŻYŁY ALE O DZIWO JESTEM MIŁO... MARIUSZ BIELIŃSKI bzdury gadacie (2) z SIÓDEMKĄ mam styczność od jakiegoś czasu nie mam podpisanej umowy ale w... jacek żenada (1) Pani przez telefon przy zamówieniu kuriera podaje jedną cenę, kurier pobiera... wkurzony Strzał w dziesiatkę :) (1) Firma ta spełniła moje oczekiwania,naprawdę profesjonalna i szybka obsługa!... Katarzyna Monika - opinia (1) Szybko i solidnie! Firma godna polecenia!!! Monika satyr - opinia (1) Dawno mnie tak mnik nie rozsierdził. Do żony zadzwonił kurier i kazał przyjść... satyr KICHA !! (1) Co innego mowia a co innego robia. Babeczka na CALL CENTER mowi, ze kurier... zuse nie poolecam! (1) Zero kontaktu z klientem! Otrzymuje się informacje, ze kurier przyniesie... Alicja Firma godna polecenia!!! (1) Ceny o wiele tańsze od konkurencji, fachowa i rzetelna obsługa,przesyłka... HB farsa (1) Nie można uzyskać informacji o przybliżonej godzinie przyjazdu (powtórnego)... krzysztof PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Super firma,dobra cena,szybka paczka,przemiła obsługa,polecam wszystkim... Mantra Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Solidna firma. "*-.,_1 0 0 % P O... Tomasz Włodkowski Godna polecenia (1) Rewelacyjny kontakt z klientem. Ceny niezwykle konkurencyjne w stosunku do... Marta