klient - opinia (1) niemożliwośc połączenia się telefonicznego z konsultantem , czas oczekiwania... klient Chamscy kurierzy.... (1) ...tylko tyle mam do powiedzenia. Oczywiście nie polecam.Po paczke, ktora... Burza Skandal i granda (3) Podpisuję się pod innymi negatywnymi komentarzami. Aż dziw bierze, że z takim... ms
NEGATYW (1) NEGATYW Również podpisuję się pod złą opinią na temat DHL. Jeden kurier... Sylwia G. szybko i sprawnie (1) wprawdzie monitoring mają jeszcze uproszczony, ale informację o stanie... Andrzej Zawadzki tragedia (3) Zamówiłem opony. Nikt się ze mną nie skontaktował, a w historii przesyłki... michał siódemka jest niekompetętna i będzie tracić dobrych kurierów (1) popieram kuriera niech pani zatrudni się w Siódemce jako kurier i zobaczy jak... Dodo NIGDY WIĘCEJ " SIÓDEMKI"! (5) Wczoraj znalazłam w skrzynce awizo "Siódemki"-kurier był 0 12.30, czyli wtedy... Łosoś Tragedia !!!!! (1) Tydzień czekam na przesyłkę !!! Dzodzwonić się na tą ich cholerną infolinię... Andrzej koszmar (1) termin dotarczenia uzgodniony godzina.. wszystko ..nie poszedlem przez... waldemar garstka ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (2) Po pierwsze dodzwonić się do oddziału w Gdańsku - niestety niewykonalne........ Ania Firma godna polecenia! (1) Firma godna polecenia,terminowa i rzetelna.Wykazali wiele wyrozumiałości i... Renata P. Beznadziejna firma (1) Nawet nie informują gdzie odebrać przesyłkę na druku widniał solec kujawski... qattro4 Beznadzieja. (1) Jestem jak większość przedmówców niemile zaskoczony bo dotąd uważałem że DHL... Pitor powinno być zero, nawet jedynka to za dużo (1) .... że też takie coś wogóle jeszcze nie wypadło z rynku.... ostatnio... waszczur żenada (1) Dzisiaj mija czwarty dzień, odkąd wysłano do mnie przesyłkę. W tym czasie,... Agata Kawał drogi i stracony czas! (1) Gdybym wiedziała to bym się nie połasiła na tańszy towar na allegro tylko... Rusałka Sebastian - opinia (1) Kurier przyjechał o 1830 bez wcześniejszego tel, nikogo nie zastał, zostawił... Sebastian Tragedia (1) Korzystam z usług ej firmy już 3 rok, zawsze byli denni ale dzisiaj mnie... Odbiorca Firma super-polecam (1) Wysyłałam rower w Polskę. Miła obsługa, doszedł nie uszkodzony w terminie.... Grażyna Roszkowska