NIE POLECAM !!! (2) Chodzi o silownie na chelmie na chalubinskiego (w budynku basenu). Nie mila... Adrian NAJLEPSZA SIŁOWNIA NA CHEŁMIE I PANI KASIA :) (1) Witam, od kilku miesięcy regularnie chodzę na siłownie właśnie do Forfitu na... stała bywalczyni Fitness i siłownia (1) Jestem regularną uczestniczką zajęć fitness i sporadycznie siłowni.... Marzena
Forfit Chełm (1) Uczęszczałam do Forfit na Chełmie na początku roku. Pierwsze co mi się nie... Mika Polecam !!! : D (1) Od trzech miesięcy chodzę do Forfitu na chełmie i jestem bardzo zadowolony.... Jarek Bardzo fajne miejsce (1) Zatłoczona siłownia, mnóstwo ludzi to plaga wielu większych miejsca w... Katarzyna Spore braki a ceny coraz wyzsze.. (1) Korzystałam z usług Forfit na Zaspie około miesiąc (fitness).. i szczerze... Ola P. Zadowolona klientka! (1) Chodzę na zajęcia z fitnessu już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona z... uzytkowniczka polecam (1) siłowni daje 10/10, dobry sprzęt (rowerki, bieżnia etc.), b.miła obsługa,... aleksandra07 POLECAM !!! (1) Na prawdę warto.! Zajęcia fitness są super , dynamiczne , strasznie się na... Kinia Mirka - opinia (3) Niestety nie polecam zajęć fitness w tym klubie. a w szczególności ABT!!!... Mirka zachecam! (1) ja chodzę regularnie na zajęcia na forficie :) Dziewczyna od ABT w pondzialki... magdalenka Mega odnowiona Siłownia FORFIT !!!!!!!!!! (1) Witam, Jestem stałym klientem i chodze już tam ho ho ! . Wiem jak było... Patryk nowy forfit powala (1) witam, wczoraj byłem w klubie Forfit po nowej odsłonie klubu. Mega... gruby Super Odnowiona Siłownia FORFIT , jak za dawnych lat znowu najlepsza !!! (1) powiekszona salka do fitnessu i sztuk walki , super wystroj i sprzet , RING... daiwd odnowiona siłownia i zmiana wlasciciela (1) super zajecia sztuk walki , mila i fachowa obsluga najbardziej poszukiwani... kamikadze12 forfit (2) czesc! chcaiłem wyrazić opinię o siłowni Forfit. Jezeli chodzi o wystroj to... pani z aerobiku Fajny (1) Byłem już w kilkunastu siłowniach i tą wspominam najlepiej. Mili trenerzy,... w.p. Polecam (1) Cena mogłaby być niższa, wtedy na pewno chodziłbym częściej. Na dzień... gp Nie ideał, ale nieźle (1) Chodzę na Forfit już kilka lat, z przerwami. PLUSY: duża sala, niezły sprzęt,... Ktoś