UWAGA!!! (2) Kupiłem grupon na prezent, umówiłem wizytę na koniec maja i nie zostaliśmy... Radek Wykupione usługi SPA (3) ja mam wykupione w październiku usługi SPA. Ciekawe czy dostanę pieniązki... Ania MASAKRA!!!!! (3) Mialam umowiona wizyte z gruponu niestety kilka razy ja przekladano z ich... k
całkiem fajnie (1) no spa jak spa, podstawowe zabiegi są, obsługa przyjemna. ktos niżej napisał... ola Odradzam (2) Kilka dni temu byłam w salonie kosmetycznym Forum Day Spa na zabiegach z... xxx FORUM DAY SPA (1) Informujemy, że od dnia 25.05.2013 nastapiła zmiana właściciela Forum Day... FORUM DAY SPA Tragedia (2) Nie dość ze z łaską przyjęto moją rezerwacje przez telefon, to gdy poszłam na... K Bardzo miła obsługa ale bez gruponu raczej bym tam nie trafiła (1) Dzięki negatywnym wpisom na temat Spa, jakie można znaleźć w sieci muszę... Mulan odradzam! (5) Od 2 tygodni nie mogę umówić się na zakupiony pakiet zabiegów, gdyż nikt nie... Katarzyna Lokal zamknięty (2) Ja również mam groupon, ale nie mogę się umówić. Od pracowników Groupon... Lawy Mimo braku atmosfery spa nie było tak źle (1) Groupon-najadłam się strachu po wszystkich opiniach na necie,... Monia Aga - opinia (1) Witam, ja również wykupiłam "grupon" i mialam wyznaczony termin wizyty ale... Aga Perkoz - opinia (3) Witam, mam wykupiony groupon dla dwóch osób, od m-ca nie mogę się dodzwonić... Perkoz urocze miejsce (1) To urocze miejsce, było bardzo przyjemnie, obsługa profesjonalna i... Małgorzata Odradzam zakup gruponów !!! (2) Ciągle się ogłaszają z gruponami, sprzedają ich sporo a potem wykręcają się... Niedosza klientka Same pozytywy Polecam wszystkim (1) Chcialam bardzo podziekowac za cudowne chwile relaksu zakupilam grupona na... sylwia Plusy i minusy (1) Pani w recepcji - kobieta koło 40-50tki jest głośna, drze się na cały... Patrycja Warto !! (1) Ofertę miałam z grupona jako prezent więc wybrałam się z Mamą na pakiet... Agnese polecam serdecznie (1) Byłam z Grupona, bardzo polecam zrelaksowałam się jak nigdy, pełen... Aga Bardzo pozytywnie :) (1) Miałam kupon z grupera na peeling całego ciała i masaż, peeling bardzo mocny... Lily