Filip - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi. Zdecydowanie polecamy :) Filip A&T - opinia (1) Bardzo serdecznie polecamy hp video foto studio! Usługi na najwyższym... A&T Michał - opinia (1) Obsługa i jakość na najwyższym poziomie. Miła atmosfera i poczucie opanowania... Michał
Dorota - opinia (1) Zwróciłam się do firmy hp video foto studio celem nagrania i przygotowania... Dorota Karolina - opinia (1) Profesjonalne zdjęcia. Sesja przebiegła w miłej atmosferze. Karolina Anna - opinia (1) Miałam okazję być z rodziną u Pani Patrycji na sesji świątecznej. Jestem... Anna Natalia & Maciej - opinia (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług firmy hp video foto studio w dzień ślubu,... Natalia & Maciej Natalia & Maciej - opinia (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług firmy hp video foto studio w dzień ślubu,... Natalia & Maciej Michał - opinia (1) Dobre, profesjonalne zdjęcia. Widać robotę fachowca. Polecałbym Pana... Michał Adam - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Kontakt, wykonanie sesji i jakość zdjęć na najwyższym... Adam Piotr - opinia (1) Trenujemy u Agaty dogfrisbee,profesjonalne podejście ,duża wiedza Piotr JudytaM - opinia (1) Współpracowałam z Panem Andrzejem przy sprzedaży mieszkania w Gdańsku miesiąc... JudytaM Krzysiek - opinia (1) Pan Andrzej to najwyższy poziom jeśli chodzi o zdjęcia nieruchomości, a do... Krzysiek Tomasz - opinia (1) Przez lata pielęgnowane rzemiosło połączone z najnowsza technologia oraz... Tomasz Przemas - opinia (1) Przerobiłem wielu fotografów z Trojmiasta i okolic ale żaden z nich nie jest... Przemas Emilia i Arkadiusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Cudowna atmosfera oraz dużo cierpliwości- Pani Patrycja... Emilia i Arkadiusz Magdalena - opinia (1) Przepiękna sesja! dziękuję i polecam z całego serca !! Magdalena Ewa Wiśniewska - opinia (1) Patrycja to najlepszy fotograf ever!!! Jest genialna!!! Profesjonalna,... Ewa Wiśniewska Paweł - opinia (1) Sesja rodzinna jak najbardziej udana. Piękne zdjęcia, pełne ciepła i w... Paweł Monika - opinia (1) Super profesjonalna i bardzo miła Pani fotograf :) Zdjęcia wyszły cudownie.... Monika