Aneta - opinia (1) 10 miesięcy temu Olga, serdecznie dziękujemy za tak cudowne i magiczne... Aneta Małgorzata - opinia (1) Super atmosfera, piękne zdjęcia, wspaniała pamiątka Małgorzata Aneta&Maciej - opinia (1) Polecamy serdecznie HP video foto studio! Jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu... Aneta&Maciej
Marcin - opinia (2) Super podejście do dzieci, pomysłowość i przygotowanie. Polecam jeśli ktoś... Marcin Michał - opinia (1) Olga sprawiła, że podczas ślubu czuliśmy się naturalnie i dobrze. Niesamowita... Michał Ewelina - opinia (1) Z Patrycją mieliśmy przyjemność spotkać się kolejny raz, tym razem była to... Ewelina Jan W - opinia (1) Super miejsce dla "amatora-entuzjasty" szukającego zindywidualizowanego... Jan W Julkka - opinia (1) Sesja zdjęciowa z Olgą to ogromna przyjemność. Kobieta jest subtelna i... Julkka Jolanta Szewczyk - opinia (1) Pan Andrzej przyszedł do mnie na sesję zdjęciową mieszkania wystawionego na... Jolanta Szewczyk Damian - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Piękne zdjęcia. Damian Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji biznesowej :) Pani Patrycja podpowiadała mi... Magda Paula - opinia (1) Pani Fotograf z kreatywną głową pełną pomysłów, zero stresu, mimo, że byliśmy... Paula Aldona - opinia (1) Sesja w wykonaniu Pani Patrycji to czysta przyjemnosc. Luzna atmosfera,... Aldona Marta - opinia (1) Zdjęcia przepiękne, atmosfera super, polecam! Marta Robert - opinia (1) Pełna profeska, zarówno jeśli chodzi o filmowanie, a potem montaż, jak i... Robert Joanna - opinia (1) fotograf przygotowany, punktualny, sesja wykonana w miłej i swobodnej... Joanna Marti - opinia (1) Najlepsza Pani Fotograf w Trojmiescie! Cudowna atmosfera. Zero stresu, czysta... Marti D.M. - opinia (1) Gorąco polecam Patrycję! Cudowna atmosfera na sesji, rewelacyjne podejście do... D.M. Katarzyna - opinia (1) Zawsze chciałam mieć sesję nad moim ukochanym morzem... W tym roku... Katarzyna Emilia - opinia (1) Polecamy serdecznie niezwykle energicznego i kreatywnego Pana Huberta.Mamy... Emilia