Emilia - opinia (1) Polecam z całego serca,cudowną,wrażliwą i niezwykle empatyczną... Emilia Monika - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem ! Pani fotograf bardzo sympatyczna z podejściem... Monika Gosc - opinia (1) Przecudowna i przesympatyczna Pani fotograf. Pełen profesjonalizm i... Gosc
Madzia - opinia (1) Miałam u Patrycji już kolejną sesję, bo przyznam się jakoś po tych sesjach... Madzia Natalia - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani Monika ma super podejście do... Natalia Karolina i Marcin - opinia (1) Karolina to fotografka, którą znalazłam poprzez reklamę na instagramie.... Karolina i Marcin Home staging Agata Kowalska - opinia (1) Zdjęcia które zrobiła Pani Paulina robią piorunujące wrażenie. Pani Paulina... Home staging Agata Kowalska Kamila - opinia (1) Pani Patrycja uwieczniała nasz ślub. W jej towarzystwie goście szybko poczuli... Kamila Adam - opinia (1) Współpracuję z Karoliną już od dłuższego czasu i nigdy się na niej nie... Adam Ola - opinia (1) Zdjęcia są cudne! Patrycja otwarta na propozycje i posiadająca mnóstwo... Ola MEGGY - opinia (1) Moja pierwsza sesja zdjęciowa była właśnie u Pani Patrycji. To był idealny... MEGGY Preston/STMC - opinia (1) Przede wszystkim - bardzo polecam. bardzo dziękuję za sprawny kontakt i... Preston/STMC Ola N - opinia (1) Sesja była prezentem na dzień mamy usłyszałam potem, że to najlepszy prezent... Ola N Wioleta - opinia (1) Pani Emilia wykonuje swoją pracę bardzo profesjonalnie. Dobry kontakt... Wioleta Sesja plenerowa rodzinna - opinia (1) Patrycja jest osobą ,która podchodzi do tematu bardzo profesjonalnie dbając... Sesja plenerowa rodzinna Ada - opinia (1) Współpraca z firmą HP video foto studio była czystą przyjemnością. Pani Hania... Ada Ada - opinia (1) Współpraca z firmą HP video foto studio była czystą przyjemnością. Pani Hania... Ada acco rent - opinia (1) Najlepszy fotograf wnętrz w promieniu 1000 km. Polecamy z czystym sumieniem.... acco rent Dorota - opinia (1) Pani Patrycja dzięki swojemu unikalnemu podejściu potrafi na zdjęciach... Dorota Magdalena - opinia (1) Wyjątkowa Pani Fotograf! Z całego serducha polecamy sesję z Leną! Dziękujemy... Magdalena