Kamil - opinia (1) Z Krzysztofem sesja to przyjemność! Potrzebowałem 1 zdjęcie do na moją stronę... Kamil Magda - opinia (1) Współpraca z Matim to czysta przyjemność ;) Pełen profesjonalizm, super... Magda Pyciu - opinia (1) Fotograf z powołania. Za się na rzeczy i ciągle się rozwija. Jakość usług na... Pyciu
Ewelina (Gdańsk) - opinia (1) Pięknie wykonane zdjęcia mieszkania. Polecam. Ewelina (Gdańsk) Ania - opinia (1) Pełen profesjonalizm na każdym kroku współpracy :) Przepiękne zdjęcia.... Ania Bartek - opinia (1) Moje zdjęcia wykonane telefonem komórkowym bez wątpienia nie przysporzyły mi... Bartek Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi. Atmosfera pracy... Agnieszka Tomasz - opinia (1) Korzystałem kilkukrotnie z usługi fotograficznej Pana Łukasza dotyczącej... Tomasz Julia - opinia (1) Polecam Olgę jako fotograf zarówno do sesji wizerunkowych jak i na... Julia Kasia - opinia (1) Fantastyczny klimat!!!!! Z tą energia i pomysłowością nawet najbardziej... Kasia Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Czuć emocje na każdym zdjęciu. Serdecznie polecam... Kamil Justyna - opinia (1) Wrażliwość, otwartość, świetna atmosfera, uważność. Bardzo polecam! Justyna Magda - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście ale pełne luzu- bez sztucznego ustawiania,... Magda Pati - opinia (1) Polecam z całego serca ️ wybraliśmy Olgę jako naszego fotografa podczas ślubu... Pati Dominika - opinia (1) Olga robila dla nas sesje kiedy bylam w ciazy. Podobalo nam sie tak bardzo,... Dominika Beata - opinia (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, usługa na najwyższym poziomie, kultura pracy,... Beata Paweł - opinia (1) Świetny fotograf nieruchomości. Polecam. Paweł AnaDe - opinia (1) Bardzo owocna współpraca. Profesjonalne podejście, rzetelne wywiązywanie się... AnaDe Ania - opinia (1) pełen profesionalizm - wspaniałe podejście do pary młodej przed w trakcie jak... Ania Paulina - opinia (1) Wasza praca zaowocowała piękną pamiątką na lata. Jesteśmy bardzo zadowoleni,... Paulina