Hanna - opinia (1) Profesjonalny i cierpliwy fotograf, zdjęcia auta do sprzedaży wyszły... Hanna Marcin - opinia (1) Profesjonalista w każdym calu. Zdjęcia z sesji rewelacyjne. Mogę polecić z... Marcin Marta - opinia (1) Profesjonalnie, konkretnie i w bardzo dobrej cenie. Super zdjęcia mieszkania.... Marta
Iga - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną, profesjonalne podejście do klienta.... Iga Marcin - opinia (1) Krótko i na temat: profesjonalny fotograf. Sesja wizerunkowa gabinetu... Marcin Patrycja - opinia (1) Dzięki zdjęcią wykonanym przez Pana Łukasza udało się sprzedać mieszkanie w... Patrycja Szymon - opinia (1) Pan Łukasz to prawdziwy profesjonalista. Jestem bardzo zadowoleny ze zdjęć... Szymon Mateusz - opinia (1) Skorzystałem z usług Pana Łukasza gdyż sprzedawałem samochód, zdjęcia... Mateusz Mateusz - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i zdecydowanie możemy polecić Piotra każdemu.... Mateusz Video&foto ślub i wesele :) (2) Serdecznie polecamy HP video&foto studio! Od początku wiedzieliśmy, że to ONI... Kamila Tymon - opinia (1) Znakomite zdjęcia do których wracamy bardzo często. Śmiało mogę polecić Piotra! Tymon Paula - opinia (1) Świetny fotograf! Profesjonalne podejście do klienta i piękne zdjęcia.... Paula Ewa i Aleksander - opinia (1) Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem fotografa na ślub i wesele to z całego... Ewa i Aleksander Sebastian Wielgus - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam współpracę. Zdecydowanie jeden z... Sebastian Wielgus Gosia - opinia (1) Zamówiłam sesję biznesową, jednak poprosiłam również o fotki w bardziej... Gosia Darek - opinia (1) Pani Fotograf zdecydowanie zna się na rzeczy, jakość usług pierwsza klasa. Na... Darek Mateusz - opinia (1) Ekipa Photoyoung jedyna w swoim rodzaju !! Nakręcili taki materiał z wesela... Mateusz Kinga - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, szybko otrzymałam odpowiedzi na moje pytania,... Kinga Paweł i Karolina - opinia (1) Chętnie i szczerze Polecamy Firmę Pana Huberta. Wideofilmowanie znakomite.... Paweł i Karolina Mirka - opinia (1) Polecam. Piękne naturalne zdjęcia z Chrztu synka. Mirka