Super pamiątka (1) Film wykonany perfekcyjnie. Niesamowite ujęcia plus nagrania z drona. Taką... Gimnazjalista Świetny fotograf z pasją (1) Zamówiliśmy u Pani Gosi sesję rodzinną i świetnie się bawiliśmy Magdalena Polecam! (1) To był jeden z moich najlepszych dni Pani Emila super kobieta uśmiechnięta,... Natalia
Piękna pamiątka! (1) Pani Aleksandra towarzyszyła nam w jednym z najważniejszych dni, na Chrzcie... Basia Zdecydowanie polecam nawet najbardziej wymagajacym klientom (1) Z Panem Pawlem mielismy przyjemnosc spotkac sie w Parku Oliwskim, ktory to... Adam Krolikowski Super Fotograf (1) Profesjonalna obługa klienta. Jestem bardzo zadowolony ze zdjęć. Sesja nie... Maciej Nasz Ślub (1) Profesjonalizm i ciepło! Nie mogliśmy trafić lepiej :) polecamy i dziękujemy Aleksandra Zdecydowanie polecam! (1) Pan Jakub jest osobą z pasją do fotografowania, profesjonalistą, który dba o... Julia Mega (1) Ewa robiła zdjęcia reportażowe z komunii mojej córki. Zdjęcia dostarczyła mi... Kasia Fotograf z piękną duszą :) (1) Ewa wykonała dla mnie sesję portretową. Chciałam mieć ładne zdjęcia,... Marta Nocny Marek (1) Wrodzony talent i wyczucie kadru, wrażliwość na detal, inuicja a do tego... Rewelacja ! (1) Pełen profesjonalizm oraz elastyczność wobec klienta. Kreatywne pomysły i... Jacek Rewelacja! (1) Dziękujemy Pani Magdzie za piękne zdjęcia z sesji rodzinnej! Jakość zdjęć... Agata super klimat (1) U pani Oli urzekl mnie jej styl, zdjecia maja niesamowity delikatny klimat,... malg.olak Grzegorz - opinia (1) Pani Ola jest godna polecenia. Miła i uśmiechnieta, z dobrym podejściem do... Grzegorz Sesje zdjęciowe (1) Jestem modelką z 10 letnim stażem w branży fotograficznej. Jedne z moich... Dalia KaHa - opinia (1) Przesympatycznie i przepiekne zdjecia. Polecam!! KaHa - opinia (1) O tak wspaniałej pamiątce z naszego uroczystości nawet nie śniliśmy, pełen... Najlepsza! (1) Nie dość że robi wspaniałe makijaże i zna się na tym jak mało kto, to jeszcze... A&D Sylwia - opinia (1) Mialam szczęście ,że Ewa fotografowała moje urodziny. Mam super pamiątkę,... Sylwia