Ania i Piotr - opinia (1) Nasza sesja przebiegała w bardzo przyjaznej atmosferze i bez pospiechu.... Ania i Piotr Marta i Wojtek - opinia (1) Współpraca z firmą hp video foto studio była prawdziwą przyjemnością. Pełen... Marta i Wojtek Usługi godne polecenia (1) Przed naszym weselem mieliśmy już okazję uczestniczyć w uroczystości... Kasia i Maciek
Sesja biznesowa. (1) Polecam sesję u Błażeja z profesjonalną i miłą makijażystką - wszystko fajnie... Ola Nasz Ślub (1) Cudowne zdjęcia z naszej uroczystości. Z całego serca polecamy !! S&K Tomasz Smol - opinia (2) Piotr jest niezwykle profesjonalnym, komunikatywnym i otwartym na pomysły... Tomasz Smol Bardzo profesjonalna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług HP video foto studio. Zdjęcia z wesela... Michał Strzał w dziesiątkę! :D (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z HP video&foto studio! Od... Szymon Vincas - opinia (1) Very dedicated photographer and striving for the best shot. I also liked how... Vincas Pełen profesjonalizm (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Pauliną oraz z efektu jaki... Hotel Antares Zuza - opinia (1) Pani Ania to czarodziejka z obiektywem w ręku Zuza Sesja ślubna (1) Agata towarzyszyła nam że swoim,, ukrytym cyfrowym okiem'' podczas ślubu jak... Paweł i Kasia zdecydowanie polecam! (2) Z okazji 30-rocznicy ślubu rodziców zdecydowaliśmy się sprezentować im... Magda Nie mogłam trafić lepiej (1) Sesję u Oli dostałam w prezencie urodzinowym. I-póki co- było to... MMK Nie polecam! (1) Brak profesjonalizmu, bardzo niemiła wręcz chamska obsługa, absurdalnie... Piotr Polecam! (1) Miałam przyjemność dwukrotnie znalezc sie przes obiektywem Oli, w warunkach... Maja J. Świetny fotograf! (1) Ola kilkukrotnie wykonywała nam sesje rodzinne i dziecięce - za każdym razem... Asia Przeprawa w kwestii odbioru filmu (1) Cóż można napisać o firmie photoyoung... Co do współpracy z Mateuszem, który... Ewelina Przesympatyczna atmosfera (1) Pani Hania dysponuje 1000-cem pomysłów na sekundę. Profesjonalizm,... Klaudia & Damian Niezapomniane wspomnienia (1) Moment chwila wieczność. uchwycenie tego co łączy tego czego chcemy to co... Patrycja K