Polecam! (1) Miła obsługa, profesjonalnie wykonane zdjęcia i tylko w 3 minuty! Jeśli sie... Karolina Profeska (1) Na wstępie powiem, że nigdy bym nie przypuszczał, że dam się namówić na sesję... pablito Fantastyczna Fotografka (1) Tak ciepłego podejścia podczas sesji zdjęciowej nigdy nie przeżyłam, powolne... Marysia
Polecam (1) Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do klienta. Świetne zdjęcia. Przemysław Lepszego nie znajdziesz :) (1) Bardzo polecam, nie tylko profesjonalista ale i świetny pomocnik podczas... Justyna Pełen profesjonalizm (1) Serdeczne podziękowanie za rewelacyjny film ze studniówki. Urzeka w nim... Elżbieta Super fotograf (1) Fantastyczny fotograf, przepiękne zdjęcia, niesamowita pasja, cudowna... Elżbieta Najlepszy wybór (1) Rok korzystałem z różnych labów, z mniejszymi i większymi przygodami.... Jacek rewelacja!! (1) Współpraca z hp video foto studio na najwyższym poziomie. Pan Hubert spełnił... Klaudia i Damian polecam (1) Zacznę od końca czyli od zdjęć - jestem zachwycona! Ewa tworzy tak wspaniałą... Lucy Sesja biznesowa (1) Świetne zdjęcia za przystępną cenę. Pan Błażej, to w 100% profesjonalista. Justyna Sesja Ślubna (1) Bardzo się cieszę, że mieliśmy przyjemność pracować z Magdą gdyż wszystkie... Ewa i Marcin Sesja Biznesowa (1) Sesja wizerunkowo- biznesowa. jestem bardzo zadowolony. dobry kontakt,... rajnik.pl Najlepszy! (1) Maciek Politowicz jest autorem naszej sesji narzeczeńskiej, pleneru ślubnego,... Agnieszka Nasz rodzinny fotograf (1) Pan Ariel jest uznany już za naszego rodzinnego fotografa. Łącznie... Zbiyszwk Bardzo polecam! (1) Agata robiła nam sesję narzeczeńską i ślubną. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Ania MR Zadowolona klientka (1) Miła atmosfera, szybkie wykonanie usługi, przystępna cena oraz wysoka jakość... Agnieszka Mega :D (1) jestem bardzo zadowolona ze zdjęć. Są piękne! Szczerze polecam wszystkim :) Golfik Wspaniała pamiątka z wesela (1) W zeszłym roku odbyło się nasze wymarzone wesele, które w wspaniały sposób... Alicja Sadowska Najpiękniejsza pamiątka 18.08.2018 roku (1) Przez długi czas nie mogliśmy się zdecydować na kamerzystę, dopiero kiedy... Daria