Wesele 18.08.18 (1) Dziękujemy za przepiękny film naszego wielkiego dnia ! Wszystko pięknie... Kasia Zdjęcia Ślubne (1) Widząc pracę różnych artystów w dziedzinie fotografii, jestem pewien, że Pani... Błażej ślub (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru hp video foto studio. Profesjonalna... M&D Lewandowscy
Emocje w kadrze (1) Natalia to idealny fotograf żeby uwiecznić tak ważną uroczystość jak ślub.... Natalia Kownatke Świetna pamiątka (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Emilia. Dokładność przekładana do zdjęć. Na... Marcia Najlepsza sesja jaką miałam (1) Długo się zastanawiałam nad kupieniem u profesjonalnego fotografa rodzinnej... Anna Zdecydowanie polecam! (1) TuliLuli to piękne zdjęcia i piękne pamiątki rodzinne! Pani fotograf bardzo... Pola Fotografia wnętrza (1) Śliczne fotografię wnętrz serdecznie polecam. Szczepan Piękne sesje plenerowe i studyjne (1) Dziękujemy za spędzone razem chwile. Współpraca z Tobą to sama przyjemność... Joanna S. Polecam (1) Bardzo polecam usługi Pani Emilii. Pełen profesjonalizm, przede wszystkim... Marta Spełnienie naszych najskrytszych oczekiwań. To co najpiękniejsze uwiecznione na zdjęciach (1) Chcielibyśmy Wam bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą współpracę, za... Paula mistrz w swojej dziedzinie (1) Gdy poszukiwaliśmy Kamerzysty na nasze wesele trafiliśmy na hp video/foto... Marcin Świetna robota z portfolio dla firmy (1) Emilia jest bardzo kreatywnym fotografem. Znajduje się w każdej sytuacji.... Ubezpieczenia z Gdańska Film z wesela (1) Z czystą przyjemnością mogę polecić firmę hp video foto studio za... Paweł Fotograf wnętrz (1) Fotograf wnetrz na najwyższym poziomie, każdemu kto chcę wykonać fotografię... Anna Młoda ale niezwykle profesjonalna! (1) Natalia jest fantastyczną kobietą, pełną cudownych pomysłów, pasji i... Aleksandra Polecam 100% Zadowolenia!! (1) Pierwszy raz wybrałem się na sesje plenerowa i od razu trafiłem z internetu... Przemek Nie polecam (1) Zdjęcia robiła Magda. W ogóle nie byliśmy zadowoleni, ankieta przedślubna... Rozczarowany Polecamy współpracę z Piotrem (1) Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z Piotrem, który wykonał dla nas... Martyna i Mateusz Realizacje na wysokim poziomie! (1) Fantastyczna współpraca przy wielu projektach. Fotimo zajmuje się nie tylko... Patryk