NAJLEPSZA FOTOGRAF (1) Natalia to osoba niezwykle ciepła i urocza, ale co najważniejsze fotografia... Ola Pełen profesjonalizm i przyjacielska atmosfera! (1) HP Video Foto Studio wybrałem do kompleksowego uwiecznienia mojego ślubu -... Artur Polecamy! (1) Zdecydowaliśmy się na http://michaliwaszko.pl po tym jak zobaczyliśmy... Marta
Fotopixar najlepszy (1) Mieliśmy ich na weselu zdjęcia przepiękne, fotoksiążka przecudowna ,... Kuba WYŁOWIONY FOTOGRAF (1) Szukaliśmy bardzo długo fotografa na portalach branżowych, lecz nikt nie... Marta i Adam NAJLEPSZA PANI FOTOGRAF ;) (1) Natalia to kobieta z wielkim entuzjazmem – to co robi, robi z pasją i... Karolina Cudowne zdjęcia (1) Zdjęcia z sesji fantastyczne, ze smakiem. Im częściej je oglądam, tym... Tina Cudowna pamiątka na całe życie :) (1) Rafał i Magda to para świetnych profesjonalistów, wspaniałych fotografów.... Magda PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Pan Hubert z hp video photo studio towarzyszył nam podczas naszego ślubu i... Agata Zając Najlepszy w studio (1) Miałam okazje współpracować z fotografem na sesjach w studio: Świetne... malvamodelka Rewelacja, polecam!!! (1) fantastyczne zdjęcia, kontakt oraz współpraca. Piękne podziękowania dla Pani... karols Gorąco polecam (1) Wspaniałe zdjęcia i super kontakt. majka Najlepszy wybór! (1) Współpraca z Błażejem to czysta przyjemność;) podczas ślubu i wesela... Ola Polecam- sesja rodzinna (1) Już drugi raz współpracowaliśmy z Agatą, wcześniej przy sesji ślubnej, a... Alicja Fantastyczne zdjęcia (1) Piękne zdjęcia, które oddają emocje, przemyślane kadry. Zdjęcia od Pani Miki... M Polecam Ewkę fotografkę! Bierz w ciemno - zrobi najlepiej! (1) Ewka - ze wszystkimi, jak mówi przechodzi na TY :) - bo to ułatwia kontakt a... Ewa Rewelacja (1) Pani fotograf bardzo kontaktowa i z dobrą energią, tworzy luźną atmosferę... Aleksandra Strzał w dziesiątkę! (1) Rewelacyjne, fachowo zrobione i naturalne zdjęcia. Miła atmosfera, wspaniale... Kama Polecam!!!! (1) Profesjonalna sesja, fantastyczna atmosfera, przemiła Pani Ewa, która zna się... margo Serdecznie polecam! (1) Naszą sesję wspominam niezwykle miło, nie tylko za sprawą profesjonalizmu... Aleksandra