Dostałem film z wesela jakiś czas temu i nie mam się do czego przyczepić. W rodzinie nie widziałem lepiej nagranego i (1) Przytoczę pewne zdarzenie które niezmiernie mnie rozbawiło po weselu a które... Marcin Wesele (1) Praca z Hubertem to sama przyjemność. Usługa filmowania oraz montaż filmu i... Piotr Polecam każdemu (1) Z ogromną sympatią wspominamy Andrzeja! Sprawił, że my, totalni amatorzy... Ania i Tomek
Najlepszy wybór (1) Pełny profesjonalizm i super kontakt z klientem. Wszystkie momenty zostały... Ewa i Janek Najlepszy fotograf w trojmiescie! (1) Mateusz jest najlepszy w swoim fachu! Obserwowałam go od kilku lat na... Patka Fotografia ślubna (1) Współpraca z Panem Krzysztofem przebiegła bardzo pomyślnie.Profesjonalista w... Sylwia i Kamil SESJA OKOLICZNOŚCIOWA (1) Polecam wszystkim! Świetna oferta, przystępne ceny! Otrzymaliśmy świetny... Paulina3105 Pełen profesjonalizm (1) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług Piotra podczas naszego ślubu oraz... Ania i Kuba Topowa usługa fotografii ślubnej w Trójmieście ! (1) Jako że pasjonujemy się fotografią w życiu bądź czasem na niej "dorabiamy" ze... Bartek & Basia Najwspanialsza pamiątka wyjątkowego dnia. Polecamy! (1) Z całego serca polecamy skorzystanie z usług hp video foto studio. Film i... Gosia Podziękowania :) (1) Jeżeli szukacie kogoś kto jest profesjonalny w stu procentach i dostarczy Wam... Martyna Film ślubny (1) Brak słów aby wyrazić to co czułam wraz z mężem podczas oglądania filmu... Paulina Moje wesele (1) Daje 100++ punktów dla fotografa i wideofilmowanie. Jestem mega zadowolona.... Marschall Gorąco polecam (1) Gorąco polecam :), zdjęcia przepiękne, w wyjątkowym, niepowtarzalnym... Monika Najlepszy!!! (1) W sierpniu tego roku Rafał zadbał o to, byśmy mieli cudowną pamiątkę z... Kasia i Kamil Opinia (1) Agata jest mega pozytywną i bardzo kreatywną osobą, zna się na tym co robi i... Iwona Bodys Absolutnie doskonała (1) Agata to fotograf z powołania, nie typ który robi to tylko i wyłącznie dla... Anna Doskonaly wybor (1) Obawialismy sie przewidywalnych i ustawianych zdjec, jakie w wielu albumach... Dominika Cody Najlepszy fotograf i makijażystka w jednym ! (1) U nikogo nie widziałam tak pięknej pamiątki ślubnej w postaci zdjęć, niż te z... Natalia POLECAM!!! (1) Polecam makijaże i sesję poslubną, usługi wykonane na wysokoim poziomie. Halina