Serdecznie polecam!! (1) Naprawdę warto! Jeżeli trafiłeś/łaś w Internecie bądź drogą pantoflową (jak... Angela Ariel Płotka Fotografia (1) Pelen profesjonalizm, kreatywnosc przy czym po calej sesji wychodza... Dana Prawdziwy pasjonata :) (1) Super atmosfera i doradztwo wg całej oprawy weselnej - DJ, florystka i... Asia
Nie ma lepszego! (1) Z Panem Arielem nasza współpraca przebiegła wzorowo. Konkurencyjne ceny oraz... Sandra Film weselny (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług Pana Wojciecha. Sympatyczny,... Patrycja Najlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Do wszystkich!!! Jeżeli chcecie piękne zdjęcia ślubne w rozsądnej cenie to... PIOTR Fotograf na medal !!! (1) Pani Agata skradła nam serca . Od samego początku czyli od pierwszego... Estera Polecam (1) Film ze ślubu wyszedł super. Przygotowany w umówionym, krótkim terminie 1... Krzysztof Profesjonalny fotograf (1) Krzysztof indywidualnie podchodzi do klienta i bardzo się angażuje. Sesja... Grzegorz Polecam! (1) Usługi Pana Krzysztofa polecam wszystkim a w szczególności osobom, które nie... Kobieta reportaż z wesela (1) Film nakręcony i opracowany profesjonalnie. Zrobiony zgodnie z zamówieniem.... Grzegorz Prowadzenie restauracji w internecie najwyższej jakości!!! (1) Polecamy! Dzięki usługom Foodie Foto nasza restauracja odżyła!!! Doskonale... Anka Polecam (1) Polecam usługi Pana Wojtka. Film nagrany ze ślubu i wesela bardzo nam się... Bartek i Basia Super sesja (1) Zamówiłem sesję w stylu retro dla mojego Taty. Jestem bardzo zadowolony z... Zenek Gorąco polecam! (1) Z usług Pana Pawła korzystaliśmy podczas Chrztu Świetnego naszej córeczki.... Mama Tosi Polecam!!! (1) Bardzo dziękujemy za Waszą wspaniałą, pełną zaangażowania pracę nad... Natalia i Dawid Polecam !! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić pana Wojtka. Profesjonalizm na każdym kroku.... Alicja i Maciek ;) Polecam (1) Pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie, kreatywność i w efekcje piękne,... Sara Nasz ślub 22.07.2017r. (1) "Pierwsze słowo jakie nasuwa nam się na myśl to PROFESJONALIZM w najlepszym... Malwina & Kamil Sesja ślubna (1) Jedyni i niepowtarzalni !!! Monika i Maciek to super duet który robi... Agnieszka i Adam