Wesele 21.07.2017 (1) Szczerze polecamy! Film wykonany bardzo profesjonalnie, Hubert... Ewa i Piotr Polecam!!! (1) Przemily i utalentowany czlowiek, swietny we wspolpracy oraz dbajacy... Agata Szukam miejsca na spotkanie po latach takie klasowe, (0) Szukam miejsca na spotkanie po latach takie klasowe, na taką bardziej... uber33
REWELACJA polecam (1) Rafał jest bardzo komunikatywny i kreatywny. Bardzo przykłada się do obróbki... Łukasz i Sylwia Super współpraca! (1) Dziękujemy za piękne zdjęcia! Super współpraca oraz bardzo szybka realizacja.... Paulina Zdecydowanie na tak! (1) Uwielbiam tego fotografa! Zawsze stworzy zdjęcia, o których marzę. Nie... Merlin Serdecznie polecam!! (1) Naprawdę warto! Jeżeli trafiłeś/łaś w Internecie bądź drogą pantoflową (jak... Angela Ariel Płotka Fotografia (1) Pelen profesjonalizm, kreatywnosc przy czym po calej sesji wychodza... Dana Prawdziwy pasjonata :) (1) Super atmosfera i doradztwo wg całej oprawy weselnej - DJ, florystka i... Asia Nie ma lepszego! (1) Z Panem Arielem nasza współpraca przebiegła wzorowo. Konkurencyjne ceny oraz... Sandra Film weselny (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług Pana Wojciecha. Sympatyczny,... Patrycja Najlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Do wszystkich!!! Jeżeli chcecie piękne zdjęcia ślubne w rozsądnej cenie to... PIOTR Fotograf na medal !!! (1) Pani Agata skradła nam serca . Od samego początku czyli od pierwszego... Estera Polecam (1) Film ze ślubu wyszedł super. Przygotowany w umówionym, krótkim terminie 1... Krzysztof Profesjonalny fotograf (1) Krzysztof indywidualnie podchodzi do klienta i bardzo się angażuje. Sesja... Grzegorz Polecam! (1) Usługi Pana Krzysztofa polecam wszystkim a w szczególności osobom, które nie... Kobieta reportaż z wesela (1) Film nakręcony i opracowany profesjonalnie. Zrobiony zgodnie z zamówieniem.... Grzegorz Prowadzenie restauracji w internecie najwyższej jakości!!! (1) Polecamy! Dzięki usługom Foodie Foto nasza restauracja odżyła!!! Doskonale... Anka Polecam (1) Polecam usługi Pana Wojtka. Film nagrany ze ślubu i wesela bardzo nam się... Bartek i Basia Super sesja (1) Zamówiłem sesję w stylu retro dla mojego Taty. Jestem bardzo zadowolony z... Zenek