Gorąco polecam! (1) Z usług Pana Pawła korzystaliśmy podczas Chrztu Świetnego naszej córeczki.... Mama Tosi Polecam!!! (1) Bardzo dziękujemy za Waszą wspaniałą, pełną zaangażowania pracę nad... Natalia i Dawid Polecam !! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić pana Wojtka. Profesjonalizm na każdym kroku.... Alicja i Maciek ;)
Polecam (1) Pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie, kreatywność i w efekcje piękne,... Sara Nasz ślub 22.07.2017r. (1) "Pierwsze słowo jakie nasuwa nam się na myśl to PROFESJONALIZM w najlepszym... Malwina & Kamil Sesja ślubna (1) Jedyni i niepowtarzalni !!! Monika i Maciek to super duet który robi... Agnieszka i Adam Profesjonalna fotografia architektury, wnętrz i plenerów (1) Z Photo Australis współpracuję stale od roku. W imieniu mojej firmy -... Aleksandra Zych-Mączka Pełen profesjonalizm (1) Enze Studio to firma dbająca o najmniejsze szczegóły. Wysoko oceniam ich... Katarzyna Wesele (1) Jesteśmy na maxa zadowoleni z usług Pana Huberta i Pani Hani. Pełen... Piotr Ostrzegam (2) Firma nagrywała Pierwszą Komunię Świętą mojego syna. Niestety jak to Pan... Agnieszka Myslinska Godny polecenia! (1) Najlepszy Fotograf z jakim mieliśmy przyjemność się spotkać. Chociaż na... Ania i Karol przygotowania, ślub, wesele, plener :) (1) Ariel to fotograf z pasją! :) Zdjęć robi duuużo, jest co oglądać ;) Piękna... Ola Serdecznie polecamy (1) Serdecznie polecamy Fotostudio77 jako niesamowitą pamiątkę z ważnych w życiu... Anna Polecam!!! (1) Profesjonalne podejście, super pomysły. POLECAM D Wymarzone video! (1) Hubert to przesympatyczny, pomysłowy i profesjonalny kamerzysta. Nagranie ze... N&M Zero kontaktu, brak profesjonalizmu. (1) Kamerzysta nie odbiera telefonu, nie odpisuje na wiadomości. Film zmontowany... HP studio - profesjonalizm w jednym paluszku! Piękne zdjęcia i film. (1) Profesjonalizm pod każdym względem! Super podejście do klienta, zaangażowanie... Magda i Rafał Rodzinna2+2 sesja plenerowa w Gdyni (1) Od 6 lat regularnie co pół roku robimy sesje rodzinne. Na Rafała trafiliśmy... Kasia M Sesja Plenerowa (1) Profesjonalizm, spontaniczność, pomysłowość i pasja. Współpraca z takim... Paulina Wymarzone video! (1) Hubert to przesympatyczny, pomysłowy i profesjonalny kamerzysta. Nagranie ze... N&M