Gorąco polecam ! (1) Współpraca Super! Pani fotograf bardzo kreatywna- już podczas wstępnej... Keytiii wspaniała osoba, zdjęcia obłędne! (1) super podejście do Pary Młodej, potrafi idealne rozładować stres, wszyscy... Patryk Slub i wesele 22.04.2017 (1) Hubert to wspanialy czlowiek, z pasja do swojej pracy. Podczas wesela... Monika
Znakomity wybór (1) Urocze małżeństwo fotografów, nasze wesele obsługiwał pan Hubert, bardzo... Kasia z Sopotu Profesjonalny i kreatywny (1) Współpraca z Błażejem to sama przyjemność. Zero problemów, a za to mnóstwo... Damian Polecamy! (2) Jesteśmy zadowoleni z sesji w 100%. Super fotograf, wie co robi, a robi to z... D & P Bardzo zadowoleni klienci :) (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera... mistrzostwo! :) Jeszcze raz... Agnieszka i Marcin Gorąco polecam! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy hp video foto studio. Najlepsi... Bartosz Dachtera Dziękuję! (1) Zdjęcia są cudowne. Im częściej się je ogląda, tym bardziej się zachwyca.... Aleksandra Najlepsi fotografowie jakich spotkałem w życiu (1) Połączenie profesjonalizmu w podejściu do Młodej Pary oraz niebywałej wprost... Waldemar Skorupski Serdecznie polecam! (1) Korzystałam z usług Gosi już kilkukrotnie - zawsze ze świetnym wynikiem.... Kasia Profesjonalna i fachowa (1) Mogę szczerze powiedzieć, że fachowa usługa oraz wspaniałe podejście do... Monika Fotograf z powołania ! :) (1) Magda jest bardzo uśmiechniętą i sympatyczną osobą, pełną profesjonalizmu.... Daria Super fotograf, polecam! (1) Cudowna atmosfera podczas sesji ale przede wszystkim wspaniałe, unikalne... Joanna Idealna pomoc przy promowaniu restauracji (1) Bardzo dziękujemy! Dzięki pięknym zdjęciom oraz przeprowadzonej kampanii... Michał Konieczny Polecam!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć :) Dają radę w każdych warunkach ;) Monika Fotografowanie sercem (1) "Patrz oczyma, fotografuj sercem." David duChemin Podczas naszej współpracy z... Joanna i Mateusz Domowa sesja z dzieckiem (1) Serdecznie polecam,miła atmosfera,piękne naturalne zdjecia Ewa Polecam! (1) Firma zdecydowanie godna polecenia! Zdjęcia wykonane profesjonalnie- mimo... A. Super polecam (1) Robiliśmy u P.Krzysztofa sesje rodzinną i było super. Trochę się bałam czy na... Angela