Małe dzieło sztuki :) (1) Szczerze? Nie korzystałam z ich usług, ale MEGA podoba mi się ich film z... Yoanna Fantastyczne fotki! (1) Dziekujemy Wam bardzo, jak zwykle profesjonalna i przemiła obsługa z super... Joanna Johnston Polecam (1) Współpracowaliśmy kilka razy i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Gorąco... Dorota
Majka - opinia (1) Witam, polecam cyk cyk studio.. Pani Agata jest przemiłą osobą, pełną... Majka Bardzo mieszane uczucia (1) Długo się zastanawiałam czy napisać tą negatywną opinie Mateuszowi, ale ta... Natalia Super, super! (1) Bardzo polecam współpracę z CYK CYK STUDIO! Wszystko przebiegało idealnie, a... Daria Super współpraca oraz super efekty (1) Jeżeli szukacie fotografa na slub/ wesele/sesje ślubną to polecam współpracę... Agnieszka Odradzam korzystanie z usług Ewy Żali (2) W zeszlym roku p. Zala wykonywala dla mnie sesje slubna. Zdecydowanie... Mateusz Nie Warto! (5) Skorzystaliśmy z usługi filmowania dnia 13.07.2013 i do dnia dzisiejszego nie... kozix33 Modelka (1) Bardzo serdecznie polecam współpacę z Agatą. To wspaniała osoba, dzięki... Patrycja Ciołko (szejn) świetna współpraca (1) Pani Ania to świetny fotograf, miła sympatyczna, punktualna ma bardzo dużo... empatia sesja zdjęciowa chrztu św. (1) Polecam szczerze sesje fotograficzne u Agnieszki:) Korzystałam z jej usług... Asia Z. Super fotograf (1) Profesjonalne podejście do fotografii w każdej dziedzinie /ślub, wesele,... Ewa Maciek - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta, super cena, super pomysly na weselu jak i... Maciek Aleksandra Maciejewicz - opinia (1) Niesamowita kobieta, pełna uśmiechu, sympatyczna, kreatywna i przede... Aleksandra Maciejewicz super mila i profesjonalna sesja, (1) jestesmy bardzo zadowoleni z efektow sesji, jak i calej atmosfery podczas... Paulina Omijać!! (1) Otrzymałem dzisiaj film ze studniówki od pana Radziuna. Nie mam słów.... Wojtek Zdecydowanie polecam! (1) Jesteśmy pod wielkim wrażeniem zdjęć z naszego ślubu. Pełen profesjonalizm... Natalia Odradzam!! Film to tragedia!! (1) Studniówka jest wydarzeniem w życiu, które trzeba uwiecznić. Niestety pan... Zdenerwowanyizazenowany Pięknie i wyjątkowo. (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Bartek i Marysia to ludzie z pasją i... Gosia