Super fotograf, polecam! (1) Cudowna atmosfera podczas sesji ale przede wszystkim wspaniałe, unikalne... Joanna Idealna pomoc przy promowaniu restauracji (1) Bardzo dziękujemy! Dzięki pięknym zdjęciom oraz przeprowadzonej kampanii... Michał Konieczny Polecam!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć :) Dają radę w każdych warunkach ;) Monika
Fotografowanie sercem (1) "Patrz oczyma, fotografuj sercem." David duChemin Podczas naszej współpracy z... Joanna i Mateusz Domowa sesja z dzieckiem (1) Serdecznie polecam,miła atmosfera,piękne naturalne zdjecia Ewa Polecam! (1) Firma zdecydowanie godna polecenia! Zdjęcia wykonane profesjonalnie- mimo... A. Super polecam (1) Robiliśmy u P.Krzysztofa sesje rodzinną i było super. Trochę się bałam czy na... Angela polecam (1) bardzo polecam ,bardzo dobre podejscie do dzieci,super wspolpraca ,s zdjecia... joanna Małe dzieło sztuki :) (1) Szczerze? Nie korzystałam z ich usług, ale MEGA podoba mi się ich film z... Yoanna Fantastyczne fotki! (1) Dziekujemy Wam bardzo, jak zwykle profesjonalna i przemiła obsługa z super... Joanna Johnston Polecam (1) Współpracowaliśmy kilka razy i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Gorąco... Dorota Majka - opinia (1) Witam, polecam cyk cyk studio.. Pani Agata jest przemiłą osobą, pełną... Majka Bardzo mieszane uczucia (1) Długo się zastanawiałam czy napisać tą negatywną opinie Mateuszowi, ale ta... Natalia Super, super! (1) Bardzo polecam współpracę z CYK CYK STUDIO! Wszystko przebiegało idealnie, a... Daria Super współpraca oraz super efekty (1) Jeżeli szukacie fotografa na slub/ wesele/sesje ślubną to polecam współpracę... Agnieszka Odradzam korzystanie z usług Ewy Żali (2) W zeszlym roku p. Zala wykonywala dla mnie sesje slubna. Zdecydowanie... Mateusz Nie Warto! (5) Skorzystaliśmy z usługi filmowania dnia 13.07.2013 i do dnia dzisiejszego nie... kozix33 Modelka (1) Bardzo serdecznie polecam współpacę z Agatą. To wspaniała osoba, dzięki... Patrycja Ciołko (szejn) świetna współpraca (1) Pani Ania to świetny fotograf, miła sympatyczna, punktualna ma bardzo dużo... empatia sesja zdjęciowa chrztu św. (1) Polecam szczerze sesje fotograficzne u Agnieszki:) Korzystałam z jej usług... Asia Z.