Piotr Manasterski- profesjonalista z pasją (1) Wybór fotografa ślubnego, jest jedną z najważniejszych spraw do załatwienia... Ola Film ze ślubu (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego filmu ślubnego, kręconego przez firmę p.... A Fotograf Google Na Medal (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Pani Agnieszki w zakresie fotografii... Patryk
Polecam :) (1) Fotograf ślubny (+ wesele, plener, czyli kompleksowo). Zdjęcia śliczne,... Anny NAJLEPSZY FILM (1) Pan Radziun filmował nasz ślub i wesele w czerwcu 2016r. Jesteśmy bardzo... Patrycja fotograf na każdą okazję (1) Bardzo dobry kontakt z klientem, elastyczne podejście do pracy, nie narzuca... Gosia Fantastyczna Pani Fotograf! (1) Miałam przyjemność współpracować z Agatą kilkakrotnie (zarówno sam na sam, z... Asia Robiłam zdjęcia do dyplomu (1) Polecam bardzo tego fotografa. Miła obsługa, retusz zdjęć za darmo i... Aga Cudowne Zdjecia (1) Polecam serdecznie tego fotografa! Nasze zdjęcia rodzinne prezentują się... TropiC Fotografia ślubna (1) Współpraca z Agatą jest samą przyjemnością :) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Magda&Alan polecam ph video foto studio (1) Szczerze polecam hp video foto studio! Profesjonalna obsluga, pelna... Justyna Piatek sesja biznesowa - POLECAM!!! (1) pełen profesjonalizm, polecam! świetne podejście, znakomita obsługa na bardzo... m Fotografowanie - opinia - polecam (1) Skorzystalismy z usług hp.video-foto na naszym ślubie. Poznaliśmy Huberta na... Ania i Richard Polecam-zdjęcia ślubne (1) Współpraca z Agatą była dla nas czystą przyjemnością i dobrą zabawą. Zdjęcia... Iwona Fotografowanie - opinia - polecam (1) Skorzystalismy z usług hp.video-foto na naszym ślubie. Poznałam Hanie na... Ania i Richard Bardzo dobrze (1) Profesjonalna obsługa. Odległość nie pozwoliła nam na kontakt osobisty, więc... Gracjana ! (1) Full profeska połączona z nadzwyczajną otwartością i szerokim uśmiechem.... Janusz Najlepszy!!! (1) W sierpniu odbyl sie nasz slub, a za oprawe zdjęciową w tym dniu oraz podczas... Zuzanna Szurmiej nic dodać, nic ująć (1) Miła, usmeichnięta, z głową pełną pomysłów, a co najważniejsze - przygotowana... romanobrodi DIAMENT WŚRÓD FOTOGRAFÓW (1) Aż trudno opisać słowami jak bardzo podobają Nam się zdjęcia wykonane przez... Asia