Super fotograf (1) Profesjonalne podejście do fotografii w każdej dziedzinie /ślub, wesele,... Ewa Maciek - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta, super cena, super pomysly na weselu jak i... Maciek Aleksandra Maciejewicz - opinia (1) Niesamowita kobieta, pełna uśmiechu, sympatyczna, kreatywna i przede... Aleksandra Maciejewicz
super mila i profesjonalna sesja, (1) jestesmy bardzo zadowoleni z efektow sesji, jak i calej atmosfery podczas... Paulina Omijać!! (1) Otrzymałem dzisiaj film ze studniówki od pana Radziuna. Nie mam słów.... Wojtek Zdecydowanie polecam! (1) Jesteśmy pod wielkim wrażeniem zdjęć z naszego ślubu. Pełen profesjonalizm... Natalia Odradzam!! Film to tragedia!! (1) Studniówka jest wydarzeniem w życiu, które trzeba uwiecznić. Niestety pan... Zdenerwowanyizazenowany Pięknie i wyjątkowo. (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Bartek i Marysia to ludzie z pasją i... Gosia Strzał w dziesiątkę! (1) To był świetny wybór. Bez zadęcia, kiczu, za to kreatywnie i profesjonalnie.... Ksia Lunatic Pictures - polecam (1) Było super. Gorąco polecam. Bardzo kreatywni ludzie. Miła i swobodna... Asia Więcej niż zadowolona (2) Długo szukaliśmy z mężem odpowiedniego fotografa. Zależało nam na... Katarzyna Super fotograf (1) Jeżeli szukacie fotografa-wyjątkowego, który dzięki swoim poczuciem humoru i... Monika i Krzysiek Wrzesień 2016 (1) Świetna robota! Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usług hp video foto... Angelika Polecam (1) Z radością możemy polecić Pana Jakuba. Przepiękne fotografie ukazujące cały... Paulina i Grzegorz Super wrażenia!!! (1) Zdjęcia Ireny są doskonałe. Mieliśmy rodzinną sesję zdjęciową. To było bardzo... Kasia The best! (1) Jeżeli ktos potrafi osmielic do zdjęć mojego meza to zasluguje na co najmniej... Aleksandra Pani Agata jest rewelacyjna! (1) Z całego serca polecam wszystkim Panią Agatę - cudowna kobieta, rewelacyjna... Gosia Malinowska szczerze polecam! (1) Huberta wybraliśmy z polecenia i polecamy dalej! Kamerzysta pokazuje jak... Aneta Serdecznie polecam, nie znajdziecie lepszego (1) To się nazywa uchwycenie wspomnień! Podczas naszego ślubu zadbał o każdy... Ania Super polecam !!! (1) Jesteśmy pozytywnie i mile zaskoczeni :) zdjęcia wspaniałe, a film... Karolina i Wojtek