Polecam! (1) Agata robiła naszemu synkowi sesję noworodkową. Pojawiła się u nas w domu ze... Gosia Polecam Serdecznie (1) Miła, profesjonalna i bardzo szybka usługa, polecam tego fotografa!!! Kamila Z polecenia, z dalszym poleceniem :) (1) Panią Agnieszkę poleciły mi koleżanki, których piękne zdjęcia i sesje miałam... Magdalena
genialna fotografia - polecamy całym sercem (2) Ania i Michał fotografowali nasz ślub i wesele. Zdjęcia wyszły piękniejsze... Justyna Serdecznie polecamy (1) Agnieszka wraz ze swoim mężem robili zdjęcia podczas naszego ślubu w kościele... Kasia i Maciek UPAMIĘTNIENIE ŚLUBU CYWILNEGO Z WIDOKIEM NA MORZE W TLE (1) Już po pierwszym spotkaniu z Piotrem, w Restauracji PANORAMA w Gdyni na... Elżbieta Zarzycka Gorąco! Gorąco! Gorąco Polecam! (1) Podczas sesji zdjęciowej pani Agnieszka wprowadziła tak miłą atmosferę, że... Szymon Świetny fotograf (1) Piotr Manasterski to świetny fotograf. Wykonywał dla nas sesję ślubną, z... Anna What a talent!! (1) Peter has captured our wedding day in the most amazing photos we could have... Anna & Christopher Bardzo profesjonalny fotograf :) :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć ze ślubu jak i z sesji. Gorąco polecamy... Ola i Paweł prezent - sesja na 40-te urodziny (1) W większości wszyscy nam życzą spełnienia marzeń i to piękne, kiedy one się... Sylwia Dziękujemy Wam Odd View :) (1) Cześć Sylwia, cześć Tomek! Bardzo dziękujemy za zdjęcia, niezmiernie nam... Agnieszka i Damian Pełen profesjonalizm (1) Gdyby ktoś mnie zapytal o fotografa godnego polecenia był by to właśnie Pan... KAROLINA Piękne zdjęcia ślubne:) (1) Chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za zaangażowanie, współpracę, a... Patrycja Pełen profesionalizm (1) Szukaliśmy fotografa na wesele, strzelaliśmy w ciemno bo trochę późno się... RM Mierny (1) Nie polecam, reasumując: Jakość zdjęć mierna (cień fotografa na zdjęciach,... palka Polecam !!! (1) Super podejście, pełny profesjonalizm , duża kreatywność. Zdjęcia cudne !!! Marlena hp video foto studio GODNI POLECENIA ! (1) Korzystaliśmy z usługi wideofilmowania podczas ślubu i wesela. Bardzo... N&L UWAGA!!!! (1) Witam serdecznie 6 sierpnia w chojnicach wraz już z obecną żoną mieliśmy... Płudowski Mariusz POLECAM W 100% (1) Byłem zrobić zdjęcia do dokumentów,niestety nie wyszły najlepiej ze względu... Marcin