Robiłam zdjęcia do dyplomu (1) Polecam bardzo tego fotografa. Miła obsługa, retusz zdjęć za darmo i... Aga Cudowne Zdjecia (1) Polecam serdecznie tego fotografa! Nasze zdjęcia rodzinne prezentują się... TropiC Fotografia ślubna (1) Współpraca z Agatą jest samą przyjemnością :) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Magda&Alan
polecam ph video foto studio (1) Szczerze polecam hp video foto studio! Profesjonalna obsluga, pelna... Justyna Piatek sesja biznesowa - POLECAM!!! (1) pełen profesjonalizm, polecam! świetne podejście, znakomita obsługa na bardzo... m Fotografowanie - opinia - polecam (1) Skorzystalismy z usług hp.video-foto na naszym ślubie. Poznaliśmy Huberta na... Ania i Richard Polecam-zdjęcia ślubne (1) Współpraca z Agatą była dla nas czystą przyjemnością i dobrą zabawą. Zdjęcia... Iwona Fotografowanie - opinia - polecam (1) Skorzystalismy z usług hp.video-foto na naszym ślubie. Poznałam Hanie na... Ania i Richard Bardzo dobrze (1) Profesjonalna obsługa. Odległość nie pozwoliła nam na kontakt osobisty, więc... Gracjana ! (1) Full profeska połączona z nadzwyczajną otwartością i szerokim uśmiechem.... Janusz Najlepszy!!! (1) W sierpniu odbyl sie nasz slub, a za oprawe zdjęciową w tym dniu oraz podczas... Zuzanna Szurmiej nic dodać, nic ująć (1) Miła, usmeichnięta, z głową pełną pomysłów, a co najważniejsze - przygotowana... romanobrodi DIAMENT WŚRÓD FOTOGRAFÓW (1) Aż trudno opisać słowami jak bardzo podobają Nam się zdjęcia wykonane przez... Asia Polecam! (1) Agata robiła naszemu synkowi sesję noworodkową. Pojawiła się u nas w domu ze... Gosia Polecam Serdecznie (1) Miła, profesjonalna i bardzo szybka usługa, polecam tego fotografa!!! Kamila Z polecenia, z dalszym poleceniem :) (1) Panią Agnieszkę poleciły mi koleżanki, których piękne zdjęcia i sesje miałam... Magdalena genialna fotografia - polecamy całym sercem (2) Ania i Michał fotografowali nasz ślub i wesele. Zdjęcia wyszły piękniejsze... Justyna Serdecznie polecamy (1) Agnieszka wraz ze swoim mężem robili zdjęcia podczas naszego ślubu w kościele... Kasia i Maciek UPAMIĘTNIENIE ŚLUBU CYWILNEGO Z WIDOKIEM NA MORZE W TLE (1) Już po pierwszym spotkaniu z Piotrem, w Restauracji PANORAMA w Gdyni na... Elżbieta Zarzycka Gorąco! Gorąco! Gorąco Polecam! (1) Podczas sesji zdjęciowej pani Agnieszka wprowadziła tak miłą atmosferę, że... Szymon