hp video foto studio (1) Zdecydowanie polecam! Wszystkim planująch ślub i szukających fotografa i... Piotr Super współpraca , fotograf pierwsza klasa !!! (1) Polecam z czystym sercem p.Grzegorza.Bardzo ciepły ,kontaktowy... Dominika Zadowolona Młoda Para :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Hani i Huberta :) zdjęcia i film - super,... Ania i Daniel
Zdjęcia ślubne i plenerowe (1) Wspaniałe zdjęcia, rzetelność i profesjonalizm na wysokim poziomie, widać... Magda & Kuba Zadowoleni Górale ;) (1) Chętnie wzięliśmy udział w tej sesji, sprezentowanej przez bliskich. Było... Basia i Marcin Sesja narzeczeńska - my, koty i plaża - Polecam (1) W weekend majowy mieliśmy sesję narzeczeńską. Stresowałam się przed nią - jak... Kinga Beata - opinia (1) Z Rafałem spotkaliśmy się na sesji mojego 3-miesięcznego syna. Stworzył ze... Beata SESJA BRZUSZKOWA (1) Bardzo polecam:) Sesja z Hania bardzo sie udala, profesjonalne podejscie,... Susana Biznesowa sesja portretowa (1) Pan Hubert zrealizował dla naszej firmy sesję portretową pracowników,... Dominika nie polecam! (1) Weselne zdjęcia nie do odzyskania, miesiące ( 5 !) oczekiwania na cokolwiek,... Patrycja Fachowa "beznadzieność" obsługi!-Odradzam wszystkim zainteresowanym! (1) Pani/Panie -bo tak naprawde niewiadomo kto osluguje telefony a kto cyka... Aldona miło, szybko i profesjonalnie (1) Usługę zdjęć do dowodu osobistego wykonywałam w tym salonie kilkukrotnie, raz... Hania A&M Malinowscy (2) jezeli ktoś by sie mnie zapytał czy bym skorzystała jeszcze raz z usług A&M... M Do what you love and you will do the best! Congrats! You did a great job! (1) Besides being very nice people, this couple is great professionals. The... Patricia Pełna profeska! (1) Hura Studio to profesjonaliści, bardzo mili, sympatyczni ludzie którzy wiedzą... sharmi profesjonalny fotograf z dobrym gustem (1) Bardzo profesjonalny fotograf. Polecam! Paulina Pomysłowo i na poziomie (1) Nasza sesja, to była naprawdę fajna przygoda. Cieszę się, że mamy teraz... margo Reportaz ze slubu (1) Dziękujemy za uchwycenie ulotnych chwil z najważniejszych dla nas momentów w... Dorota Sesja zdjęciowa na duży plus (1) Profesjonalnie, miło, pozytywnie. Tak wyglądała praca przy sesji zdjęciowej z... Mateusz FOTOSTUDIO77 (1) Pól roku temu zrobiliśmy sobie sesję rodzinną u Rafała. Julka, 2 lata, mąż,... Kasia