POLECAM!!! (1) Jeśli szukacie odpowiedniego fotografa na Wasz jeden z najpiękniejszych dni w... Joanna Profesjonalista w każdym calu (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy Panu Grzegorzowi. Na pewno wrócimy na... Ania Profesjonalista w każdym calu :) (1) Współpraca z Rafałem to czysta przyjemność nie wyobrażamy sobie innego... Krysia i Bartek
Profesjonalista (1) Świetna współpraca podczas sesji zdjęciowej, rzetelność fotografa i doskonaly... Aga Sesja slubnaa (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Rafała. Przesympatyczny i kreatywny... Natalia Kreatywny fotograf na ślub i nie tylko (1) Muszę powiedzieć że praca i efekty w postaci zdjęć są wspaniałe nie... Piotr Profesjonalny Fotograf i Swietna atmosfera (1) Pan Fotograf i jego zona spisali sie znakomicie. Bardzo profesjonalna obsluga... Alicja REWELACJA (1) Zdecydowanie polecam ! :) Uchwycone najpiękniejsze chwile z naszego ślubu do... Karolina Fantastyczny fotograf (1) Współpracowaliśmy z Rafałem przy naszych zdjęciach próbnych. Jest on świetnym... Gosia POLECAM!!!! (1) Rafała jest profesjonalistą w tym co robi oraz posiada dużą pasję do... Kasia Santolak Powiedz TAK (2) Szczerze polecamy. Podpatrzyliśmy zdjęcia u znajomych i bardzo spodobał nam... Maja i Mateusz Profesjonalnie wykonana praca (1) Bardzo polecam tę firmę, profesjonalne podejście, działanie na rzecz klienta... filip Rewelacyjni i profesjonalni (1) Zdjęcia weselne zrobili rewelacyjne, obsługa super, wywolanie zdjęć mega... A&B najlepsi (1) Z oferty manamana korzystałam już 3 krotnie. To chyba najlepsza... Sylwia SUPER! MOCNO POLECAM (4) Panowie zarówno kamerzysta jak i fotograf obsługiwali naszą tegoroczną... Kinga Fotograf z powołania !! (1) Wspólpraca z Blażejem była czystą przyjemnością! Zdjecia plenerowe jak i... Marta Ślub mojej córki ,który odbył się we wrześniu 2015roku (1) Pierwsze zdjęcia otrzymaliśmy w grudniu 2015r.Dzisiaj tj 18-02-2016r nie... marian Najlepszy fotograf w Trójmieście (1) Szczerze polecamy Pracownie artystyczną Aterier Foto Grass. Fotograf robiła... Aneta Mily - opinia (1) Polecam w 100% sprawnie i profesjonalnie, a co najważniejsze przystępna cena :) Mily Świetne zdjęcia! (1) Naprawdę polecamy, takich zdjęć to chyba nikt nie robi :))) Niesamowity... Ania i Michał