godne polecenia i bezkonkurencyjna (1) Robiliśmy sesję Rodzinną. I cóż można powiedzieć ....może tylko tyle, że... kasia Wideofilmowanie na szóstkę! (1) Polecam wszystkim Agencję Filmu i Fotografii. Moja rodzina wielokrotnie... M&K Polecam w 100% (1) Korzystałam z usług tej firmy z okazji Komunii dziecka. Pan obsługiwał całą... Kasia
M&S 18.06.2016r. (1) Hubert i Hania - tak będą nazywać się nasze dzieci ! :) Jesteście... M&S filmowanie na weselu (1) Hubert to pomysłowy gość, który poprowadzi Cię w tym emocjonującym dniu.... Natalia Filmowanie projektu wymiany międzynarodowej (1) Współpraca z panem Radziunem okazała się być bardzo owocna, bez problemu... Anna Bałuta Kawal dobrej roboty!Jestesmy bardzo zadowoleni! (1) Nasz teledysk slubny: BAJKA! Nasze video slubne: super, wyciskacz lez! Pan... Ola&Jens HP video foto studio (1) Bardzo dobry kontakt i współpraca podczas przygotowywania zdjęć i filmów dla... Liliana R. hp video foto studio (1) Zdecydowanie polecam! Wszystkim planująch ślub i szukających fotografa i... Piotr Super współpraca , fotograf pierwsza klasa !!! (1) Polecam z czystym sercem p.Grzegorza.Bardzo ciepły ,kontaktowy... Dominika Zadowolona Młoda Para :) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Hani i Huberta :) zdjęcia i film - super,... Ania i Daniel Zdjęcia ślubne i plenerowe (1) Wspaniałe zdjęcia, rzetelność i profesjonalizm na wysokim poziomie, widać... Magda & Kuba Zadowoleni Górale ;) (1) Chętnie wzięliśmy udział w tej sesji, sprezentowanej przez bliskich. Było... Basia i Marcin Sesja narzeczeńska - my, koty i plaża - Polecam (1) W weekend majowy mieliśmy sesję narzeczeńską. Stresowałam się przed nią - jak... Kinga Beata - opinia (1) Z Rafałem spotkaliśmy się na sesji mojego 3-miesięcznego syna. Stworzył ze... Beata SESJA BRZUSZKOWA (1) Bardzo polecam:) Sesja z Hania bardzo sie udala, profesjonalne podejscie,... Susana Biznesowa sesja portretowa (1) Pan Hubert zrealizował dla naszej firmy sesję portretową pracowników,... Dominika nie polecam! (1) Weselne zdjęcia nie do odzyskania, miesiące ( 5 !) oczekiwania na cokolwiek,... Patrycja Fachowa "beznadzieność" obsługi!-Odradzam wszystkim zainteresowanym! (1) Pani/Panie -bo tak naprawde niewiadomo kto osluguje telefony a kto cyka... Aldona miło, szybko i profesjonalnie (1) Usługę zdjęć do dowodu osobistego wykonywałam w tym salonie kilkukrotnie, raz... Hania