g ..... warty (2) Nie polecam kontakt zerowy fotki mialy byc w ciagu 8 tygodni a dostalismy... w f Piękna pamiątka! (1) Zdjęcia przerosły nasze oczekiwania. Wszyscy się nimi zachwycają. Zdjęcia... Gosia POLECAMY (1) Pani Ewa to wesoła, serdeczna osoba. Pełna zaangażowania w swojej pracy!... Monika mama Zuzi
Ocena sesji studyjnej :) (1) W 100% polecam tego fotografa, u którego miałam sesję studyjną. Polecam ze... Iwona Wojtek Sadowski-Fotograf (1) Mieliśmy okazję pracować z Wojtkiem w plenerze jak i zarówno na ślubie i... Monika,Krzysztof Kamila - opinia (1) Pełen profesjonalizm, współpraca na najwyższym poziomie w przesympatycznej... Kamila Bardzo polecam (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie i zawsze dostawałem profesjonalnie... Marek Gwarancja pięknej pamiątki (1) Z Agnieszką współpracowałam kilka razy i zawsze byłam zadowolona z efektu... maakuuni POLECAMY!!!! (1) Polecamy z całego serca firmę Zahir - Photo! Pełen profesjonalizm oraz... Małgosia i Kamil Polecamy (1) Nie było łatwo uchwycić w obiektywie naszej rocznej córeczki, ale Krzysztof... k&m&r Usługi Filmowe (1) Pan Hubert wykazał się pełnym profesjonalizmem, efekt końcowy naszej... Hania Tak x3 Tak! (1) Zdjęcia z mojego ślubu rewelacyjne, sesja ciążowa petarda i na samym końcu... Daniel Z całą odpowiedzialnością - POLECAM (1) Bardzo polecam usługi tej firmy. Otrzymaliśmy reportaż z koncertu - super... Magdalena Niestoruk Pełen profesjonalizm (1) Miałem przyjemność korzystać z usług tej firmy i szczerze ich polecam.... PAN MŁODY Najlepszy fotograf...polecam (1) Najlepszy fotograf z jakim współpracowaliśmy. Piotr zrobił nam sesję... Marta Bardzo polecam (1) Super obsługa i pełny profesjonalizm:) szczerze polecam. Anna polecam (1) Wraz z mężem zdecydowanie polecamy usługi Państwa Podlaskich. Zamówiliśmy u... Daria Pełny profesjonalizm (1) Profesjonalizm na wysokim poziomie, świadome i kreatywne podejście do... Leon pieniądze wyrzucone w błoto (1) Niestety nie jestem zadowolona z sesji u Pani Katarzyny. Była to sesja... k Polecam, profesjonalnie, sprawnie, piękne zdjęcia (1) Mieliśmy przyjemność współpracować przy okazji mojego ślubu i wesela. Piotr... Agnieszka