Najlepsi! (1) Profesjonalizm oparty na doświadczeniu, umiejętność zatrzymywania w kadrze... Ewa ekstra! (1) Świetna ekipa, kreatywni i pełni energii. Portfolio niesamowite. W czasie... Kasia Bardzo polecam,profesjonalizm:-) (1) Bardzo polecam,sesja była suuuper udana.Zdjęcia bardzo... Asia
gorąco polecam,wspaniala pamiatka na lata (1) Jestem mega zadowolona ze zdjęć,ilekroć spojrzę na fotografię przypomina mi... Aga polecam :) (1) polecam kreatywnosc pani fotograf, super pomysly na zdjecia. Dwa razy juz... Magda rewelacyjna obsługa - miły klimat. duża kreatywność (1) Jestem pod wrażeniem! Magda Marta & Wojtek (1) Dla nas bomba ! Nigdy nie czuliśmy się gwiazdami obiektywu, ale Hania i... Wojtek Polecam innym firmom! (1) HP Studio realizowało dla nas event w Gdyńskim Centrum Filmowym. Świetna... 3D Glasses.pl Pełen profesjonalizm (1) Z Piotrem mieliśmy przyjemność współpracować w 2015. Był fotografem na naszym... Anna J Gorąco polecam (1) Zdjęcia z naszego ślubu ( 10.10.2015 ) są wspaniałą pamiątką dla obecnych na... Justyna Bardzo gorąco polecam współpracę z Elą!!! (1) Miałam przyjemność współpracować z Elą już dwa razy i jestem pewna, że okazja... Daria Zaradkiewicz Rewelacyjna obsługa! (1) Wraz z małżonką pragniemy serdecznie podziękować Hani i Hubertowi za tak... Magdalena i Karol Zadowolony w 100%. Polecam. (1) Na rynku są fotografowie i Fotografowie - to są Ci drudzy - profesjonalnie i... Grzegorz Rodzinna impreza (1) Okrągłe urodziny Taty to bardzo ważny dzień w życiu całej rodziny. Mama... Tancerka Polecam (1) Serdecznie polecam wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście dodanie... E & M Polecam!!! śliczne zdjęcia. (1) Zdecydowanie polecamy P. Pawła Profesjonalizm w 100% widać , że kocha to co... Sylwia Profesjonalny fotograf (1) Dzięki Krzysztofowi mamy dużo wspaniałych wspomnień z naszego wyjątkowego... Wiola i Irek Gorąco Polecam (1) Znakomity fotograf, super zdjęcia, wyśmienity kontakt, Pan Błażej robi... Artur Polecamy! (1) Profesjonalizm i bardzo miła współpraca. Świetna jakość filmu i zdjęć.... M&D Zdjęcia dziecka (1) Piękne zdjęcia dziecka, profesjonalizm, bardzo dobry kontakt - polecam. Ania