A&M Malinowscy (2) jezeli ktoś by sie mnie zapytał czy bym skorzystała jeszcze raz z usług A&M... M Do what you love and you will do the best! Congrats! You did a great job! (1) Besides being very nice people, this couple is great professionals. The... Patricia Pełna profeska! (1) Hura Studio to profesjonaliści, bardzo mili, sympatyczni ludzie którzy wiedzą... sharmi
profesjonalny fotograf z dobrym gustem (1) Bardzo profesjonalny fotograf. Polecam! Paulina Pomysłowo i na poziomie (1) Nasza sesja, to była naprawdę fajna przygoda. Cieszę się, że mamy teraz... margo Reportaz ze slubu (1) Dziękujemy za uchwycenie ulotnych chwil z najważniejszych dla nas momentów w... Dorota Sesja zdjęciowa na duży plus (1) Profesjonalnie, miło, pozytywnie. Tak wyglądała praca przy sesji zdjęciowej z... Mateusz FOTOSTUDIO77 (1) Pól roku temu zrobiliśmy sobie sesję rodzinną u Rafała. Julka, 2 lata, mąż,... Kasia POLECAM!!! (1) Jeśli szukacie odpowiedniego fotografa na Wasz jeden z najpiękniejszych dni w... Joanna Profesjonalista w każdym calu (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy Panu Grzegorzowi. Na pewno wrócimy na... Ania Profesjonalista w każdym calu :) (1) Współpraca z Rafałem to czysta przyjemność nie wyobrażamy sobie innego... Krysia i Bartek Profesjonalista (1) Świetna współpraca podczas sesji zdjęciowej, rzetelność fotografa i doskonaly... Aga Sesja slubnaa (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Rafała. Przesympatyczny i kreatywny... Natalia Kreatywny fotograf na ślub i nie tylko (1) Muszę powiedzieć że praca i efekty w postaci zdjęć są wspaniałe nie... Piotr Profesjonalny Fotograf i Swietna atmosfera (1) Pan Fotograf i jego zona spisali sie znakomicie. Bardzo profesjonalna obsluga... Alicja REWELACJA (1) Zdecydowanie polecam ! :) Uchwycone najpiękniejsze chwile z naszego ślubu do... Karolina Fantastyczny fotograf (1) Współpracowaliśmy z Rafałem przy naszych zdjęciach próbnych. Jest on świetnym... Gosia POLECAM!!!! (1) Rafała jest profesjonalistą w tym co robi oraz posiada dużą pasję do... Kasia Santolak Powiedz TAK (2) Szczerze polecamy. Podpatrzyliśmy zdjęcia u znajomych i bardzo spodobał nam... Maja i Mateusz Profesjonalnie wykonana praca (1) Bardzo polecam tę firmę, profesjonalne podejście, działanie na rzecz klienta... filip