Profesjonalny fotograf (1) Dzięki Krzysztofowi mamy dużo wspaniałych wspomnień z naszego wyjątkowego... Wiola i Irek Gorąco Polecam (1) Znakomity fotograf, super zdjęcia, wyśmienity kontakt, Pan Błażej robi... Artur Polecamy! (1) Profesjonalizm i bardzo miła współpraca. Świetna jakość filmu i zdjęć.... M&D
Zdjęcia dziecka (1) Piękne zdjęcia dziecka, profesjonalizm, bardzo dobry kontakt - polecam. Ania Karolina i Marek - opinia (1) Zdjęcia perfekcyjne, oko czujne a współpraca przyjemna :) polecamy wszystkim... Karolina i Marek Wideofilmowanie wesela (1) Wir haben im Juli 2015 eine deutsch-polnische Hochzeit in Polen gefeiert.... Marta POLECAMY !!! (1) Sesja ślubna plenerowa była cudowną zabawą, pełną śmiechu i relaksu -... Aneta i Adam Sesja rodzina - super! (1) Witam, przypadkiem wygrałam konkurs organizowany przez Panią Małgosię. Ale... Ola g ..... warty (2) Nie polecam kontakt zerowy fotki mialy byc w ciagu 8 tygodni a dostalismy... w f Piękna pamiątka! (1) Zdjęcia przerosły nasze oczekiwania. Wszyscy się nimi zachwycają. Zdjęcia... Gosia POLECAMY (1) Pani Ewa to wesoła, serdeczna osoba. Pełna zaangażowania w swojej pracy!... Monika mama Zuzi Ocena sesji studyjnej :) (1) W 100% polecam tego fotografa, u którego miałam sesję studyjną. Polecam ze... Iwona Wojtek Sadowski-Fotograf (1) Mieliśmy okazję pracować z Wojtkiem w plenerze jak i zarówno na ślubie i... Monika,Krzysztof Kamila - opinia (1) Pełen profesjonalizm, współpraca na najwyższym poziomie w przesympatycznej... Kamila Bardzo polecam (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie i zawsze dostawałem profesjonalnie... Marek Gwarancja pięknej pamiątki (1) Z Agnieszką współpracowałam kilka razy i zawsze byłam zadowolona z efektu... maakuuni POLECAMY!!!! (1) Polecamy z całego serca firmę Zahir - Photo! Pełen profesjonalizm oraz... Małgosia i Kamil Polecamy (1) Nie było łatwo uchwycić w obiektywie naszej rocznej córeczki, ale Krzysztof... k&m&r Usługi Filmowe (1) Pan Hubert wykazał się pełnym profesjonalizmem, efekt końcowy naszej... Hania Tak x3 Tak! (1) Zdjęcia z mojego ślubu rewelacyjne, sesja ciążowa petarda i na samym końcu... Daniel