Utalentowana Pani Fotograf - polecamy na ślub! (1) Bardzo, ale to bardzo serdecznie polecamy Panią Małgorzatę. Pani fotograf... Jesiony Nie zróbcie tego błedu jak my! (1) Podpisanie umowy z PDS-Studio było bardzo dużym błędem gdyż nie czytaliśmy... Patryk i Monika STANOWCZO ODRADZAMY! (1) Takiej przeprawy i walki o materiał filmy nie życzymy nikomu a w... mała28
Aleksandra - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, szybko i goodne polecenia Aleksandra Najlepszy fotograf! (1) W 100% polecam Ariela, był fotografem na moim ślubie, oraz mialam sesję... Evelina Kpina!!!! (2) Weszłam po roku,żeby zobaczyć jakie opinie chodzą o panu karolu po upływie... GOYA Sesja narzeczeńska :) (1) Sesja z Małgosią to sama przyjemność! zero stresu, super pomysły na sesję, no... Kasia Polecam (1) Pani Małgorzata wie co robi, nie traci czasu na szukanie pomysłów - ma ich... Katarzyna 100% zadowolenia:) polecam (1) Znakomita współpraca, uprzejma, kreatywna Pani Fotograf. Najwyższa jakość i... Zadowolona Korzystam z usług - polecam ;) super sesje zdjęciowe dla dzieci i dorosłych ;-) (1) Panią Ewę poznałam, gdy przyjechała zrobić sesje zdjęciową mojemu 4... PAULA bardzo zadowolona panna młoda (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług pana Piotra, zdjecia wyszły wspaniałe,... sisi Studio godne polecenia!:) (1) Miałam przyjemność wywoływać zdjęcia u Pana Piotra i muszę przyznać że zrobił... Ilona Gorąco polecam współpracę z Piotrem (1) Piotr był odpowiedzialny za wykonanie sesji zdjęciowej letniej kolekcji dla... Patrycja Piękna pamiątka (1) Bardzo fajna atmosfera na planie ,;) super zdjęcia. Polecam usługi Pani... Bogna Świetny fotograf!!!!!!!!!! (1) Pełen profesjonalizm ,otwartość ,sympatyczna współpraca :) POLECAM!!!!!!!! Polecamy! (1) Skorzystaliśmy z usług Hani i Huberta zachwyceni efektem Ich pracy na ślubie... Magda i Sławek Monika - opinia (1) Polecam wszystkim! Pełen profesjonalizm, radosna atmosfera podczas sesji,... Monika Nieslowny i arogancki wlasciciel (2) Właściciel niestety potrafi być dość nieuprzejmy i arogancki, żeby nie... k ZNAKOMITY FOTOGRAF!!!! (1) Bardzo dobry fotograf !!! Kreatywny , otwarty ,utalentowany! :) Polecam! xxxx Najlepsi z najlepszych! (1) Jeśli znasz lub słyszałeś o dobrych a nawet bardzo dobrych w branży... Ola & Paweł Trochimiuk