Polecamy, zdecydowanie. (2) Monidła to partner godny polecenia. Wszelka współpraca z Panią Edytą... SayOh! Agencja Reklamowa Polecam SUPER FOTOGRAF!!!! (1) Świetne podejście do klienta,dogodne terminy-ustalane indywidualnie,fajny... Agnieszka Super! :) (1) Absolutnie polecam współpracę z Michałem! Przede wszystkim bardzo miła osoba,... Marta
czajek - opinia (1) Piotr robił nam zdjęcia w czasie naszego wesela. Zrobił świetny reportaż,... czajek Piotr P. - opinia (1) Krótko. Przede wszystkim bardzo sympatyczny człowiek. Widać fach w reku i... Piotr P. Klaudia - opinia (1) Świetna i miła atmosfera na sesji. Jestem bardzo zadowolona, że sesja... Klaudia Opinia - Anna Kudra (1) Z usług Pani Anny korzystałam kilka razy - sesja portretowa, sesja... Monika Zdecydowanie polecam (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze wspolpracy z Panem Piotrem. Sesja przebiegala w... Kasia i Maciek Dziękujemy za piękne zdjęcia! (1) W Lumen Studio fotografowaliśmy naszą trzymiesięczną córeczkę. Dziękujemy za... Ewelina jak najbardziej POLECAM każdemu ! (1) Pełna podziwu dla talentu i zdolności Michała serdecznie polecam współpracę!... Karolina Nasz Wielki Dzień (1) Fotograf Piotr Manasterski zatrzymał dla nas czas... Dziękujemy za przepiękna... Natalia PIotr Manasterski-fotograf (1) Piotr Manasterski pracuje tak, że praktycznie jest niezauważalny dla... Katarzyna Ziemińska-Zdybel Serdecznie polecam (1) Wszystkim osobom które zastanawiają się nad wyborem fotografa, od serca... Ilona Polecamy (1) Dokonując wyboru fotografa na nasz ślub nie mieliśmy wątpliwości,że Piotr... Sylwia&Paweł Pełen profesjonalizm (1) W naszym przypadku wybór fotografa ślubnego był prosty - Piotr Manasterski :)... Ilona i Paweł Profesjonalna sesja w bardzo pozytywnej atmosferze (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej sesji ślubnej. Zdjęcia były robione w... Kasia i Darek Profesjonalista pod każdym względem (1) Pan Piotr fotografował nasz ślub, najpierw spotkał się z nami, żeby nas... Ewa Ania i Damian - opinia (1) Na początku chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałe zdjęcia, które... Ania i Damian Najlepszy! (1) Świetny fotograf z reporterską żyłką. Z klasą, kulturalny, dyskretny, a... Bratka Polecamy (1) Piotr Manasterski to fotograf z pasją, talentem i życzliwym usposobieniem.... Gosia i Łukasz