Film z wesela - szybkie wykonanie (1) Ciekawe ujęcia, profesjonalne wykonanie, jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu... Joanna i Paweł Polecamy!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć ślubnych wykonanych przez Pana Mateusza.... Joanna Szczerze polecamy! Super sesja zdjęciowa. (1) Świetna sesja, zdjęcia doskonałej jakości i bardzo sympatyczna pani fotograf.... Kamila
Bardzo polecam!!! (3) To był cudowny dzień, wspaniały fotograf i rewelacyjne wspomnienia uwieńczone... Marlena Nikogo lepszego nie ma :) (1) Jeżeli chcecie mieć niepowtarzalny klimat podczas sesji i extra zdjęcia to... A i M Uśmiech, energia i profesjonalizm (1) Marcin uwiecznił nasz ślub i wesele. Pracę Marcina oceniam bardzo wysoko,... Piotr Jestem bardzo zadowolona z usług zakładu (1) Od kilku lat korzystam z tego zakładu. Za każdym razem jestem bardzo... Marta Najlepsi w Trójmieście!!! (1) Polecamy Hanie i Huberta z zamkniętymi oczami.Skorzystaliśmy z pakietu film i... Monika&Łukasz K ;) Utalentowana Pani Fotograf - polecamy na ślub! (1) Bardzo, ale to bardzo serdecznie polecamy Panią Małgorzatę. Pani fotograf... Jesiony Nie zróbcie tego błedu jak my! (1) Podpisanie umowy z PDS-Studio było bardzo dużym błędem gdyż nie czytaliśmy... Patryk i Monika STANOWCZO ODRADZAMY! (1) Takiej przeprawy i walki o materiał filmy nie życzymy nikomu a w... mała28 Aleksandra - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, szybko i goodne polecenia Aleksandra Najlepszy fotograf! (1) W 100% polecam Ariela, był fotografem na moim ślubie, oraz mialam sesję... Evelina Kpina!!!! (2) Weszłam po roku,żeby zobaczyć jakie opinie chodzą o panu karolu po upływie... GOYA Sesja narzeczeńska :) (1) Sesja z Małgosią to sama przyjemność! zero stresu, super pomysły na sesję, no... Kasia Polecam (1) Pani Małgorzata wie co robi, nie traci czasu na szukanie pomysłów - ma ich... Katarzyna 100% zadowolenia:) polecam (1) Znakomita współpraca, uprzejma, kreatywna Pani Fotograf. Najwyższa jakość i... Zadowolona Korzystam z usług - polecam ;) super sesje zdjęciowe dla dzieci i dorosłych ;-) (1) Panią Ewę poznałam, gdy przyjechała zrobić sesje zdjęciową mojemu 4... PAULA bardzo zadowolona panna młoda (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług pana Piotra, zdjecia wyszły wspaniałe,... sisi Studio godne polecenia!:) (1) Miałam przyjemność wywoływać zdjęcia u Pana Piotra i muszę przyznać że zrobił... Ilona