polecam (1) Świetny kontakt, bardzo fajna atmosfera podczas sesji. Polecam w 100% ania Polecam (1) Profesjonalizm, rozsądek, wyczucie, wyjątkowy styl, doskonałe zdjęcia!,... Magda G Bardzo polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Nieszablonowe podejście do klienta. To tylko niektóre... Magda
Gorąco polecamy! (1) Serdecznie polecamy ten małżeński Duet Fotografów. Oboje pełni energii i... Ewa naprawde polecam (1) Korzystaliśmy kilka razy z usług iLoveFoto i za każdym razem byliśmy bardzo... Anna Duch Martyna - opinia (1) Bardzo miłą współpraca. Bardzo profesjonalne wykonanie zdjęć i albumu. Sam... Martyna Polecamy (1) Skorzystalismy z usług tego fotografa przy okazji naszego slubu i jesteśmy... Kuba Polecam (1) Szybko i z dobrym efektem. Polecam! Krzysztof Polecamy, zdecydowanie. (2) Monidła to partner godny polecenia. Wszelka współpraca z Panią Edytą... SayOh! Agencja Reklamowa Polecam SUPER FOTOGRAF!!!! (1) Świetne podejście do klienta,dogodne terminy-ustalane indywidualnie,fajny... Agnieszka Super! :) (1) Absolutnie polecam współpracę z Michałem! Przede wszystkim bardzo miła osoba,... Marta czajek - opinia (1) Piotr robił nam zdjęcia w czasie naszego wesela. Zrobił świetny reportaż,... czajek Piotr P. - opinia (1) Krótko. Przede wszystkim bardzo sympatyczny człowiek. Widać fach w reku i... Piotr P. Klaudia - opinia (1) Świetna i miła atmosfera na sesji. Jestem bardzo zadowolona, że sesja... Klaudia Opinia - Anna Kudra (1) Z usług Pani Anny korzystałam kilka razy - sesja portretowa, sesja... Monika Zdecydowanie polecam (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze wspolpracy z Panem Piotrem. Sesja przebiegala w... Kasia i Maciek Dziękujemy za piękne zdjęcia! (1) W Lumen Studio fotografowaliśmy naszą trzymiesięczną córeczkę. Dziękujemy za... Ewelina jak najbardziej POLECAM każdemu ! (1) Pełna podziwu dla talentu i zdolności Michała serdecznie polecam współpracę!... Karolina Nasz Wielki Dzień (1) Fotograf Piotr Manasterski zatrzymał dla nas czas... Dziękujemy za przepiękna... Natalia PIotr Manasterski-fotograf (1) Piotr Manasterski pracuje tak, że praktycznie jest niezauważalny dla... Katarzyna Ziemińska-Zdybel