Polecam !!! (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, obrobione na wysokim poziomie. Szybko... Marika i Marcin zdjęcia weselne (1) Polecam wszystkim z największym przekonaniem, zdjęcia zrobione... Agnieszka Bardzo polecam (1) Z usług p. Piotra korzystałam już wielokrotnie. Mam między innymi... młoda mama
Patrycja i Michael (1) Bardzo dziekujemy za uwiecznienie tego magicznego dla nas dnia. Fotki sa... Patrycja i Michael Asia - opinia (1) polecam, usługa na 5-kę Asia Karolina, Tomasz - opinia (1) Bardzo dobrze wspominamy współpracę z P. Arielem, zdjecia wykonane... Karolina, Tomasz Cudnowna Pani Fotograf!!! (1) Dziękujemy za profesjonalne uwiecznienie naszej ceremonii ślubnej! Pani... Marta świetny, młody, kreatywny, profesjonalny fotograf (1) Korzystałam z usług p. Piotra Manasterskiego kilka dni temu. Była to sesja... Małgorzata Serdecznie polecamy (1) skorzystaliśmy z usług pana Krzysztofa przy okazji naszego ślubu i musimy... Dorota i Oskar Polecam!!! (1) Jeśli filmowanie, to tylko Afif!! Mega profesjonalizm, film i cały montaż-... Aneta i Michał Sesja kobieca w plenerze (1) W czerwcu moja 16-letnia córka miała sesję kobiecą w Babich Dołach. Zdjęcia,... Beata, mama Natalki Rewelacja ! (1) Polecam Ariela jest to świetny profesjonalny fotograf. Kreatywny i bardzo... Tomek - Dj Crazy Prezeneter muzy Fotografia p. Ariela (1) Zdjęcia bardzo wyraziste, przystępna cena, miła obsługa, szybie wykonanie... ewik polecam! (1) morze pomysłów, piękne zdjęcia! cud, miód! Gorąco polecam! marta Fotografia (1) Zdjęcia super ew. Ola - opinia (1) Polecam usługi Pana Ariela. Profesjonalne podejście do tematu, szeroki... Ola sesja studyjna (1) Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć i atmosfery. Ania Polecam! (1) Towarzyszyli mi podczas ślubu i wesela. Po dwóch latach, kiedy chrzciłam... Aga uwaga (1) niestety ostrzec musze przed tym panem, nie wywiazuje siez terminow, obeicuje... zz NIESAMOWITA PRZYGODA (1) Ewa, to fotograf z wielką pasją. Każde zdjęcie to małe dzieło sztuki.... Ania R