POLECAMY (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Afif i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miła... Kasia i Adam Serdeczne podziękowania (1) dla kamerzysty, ktory dzięki swojemu profesjonalizmowi nie dał odczuć, że... Anna i Zdzisław Świetny fotograf (1) Bardzo dobrze współpracuje się z Wojtkiem. Wykonuje świetne zdjęcia. Efekt... Natalka i Tomek
Wspaniały i utalentowany fotograf (1) Bardzo dziękujemy za piękne zdjęcia z naszego najważniejszego dnia! Z czystym... Iza i Piotrek Świetne zdjęcia (1) Polecam ACfotografia! Współpraca z Panem Andrzejem jest genialna. Człowiek... Aga i Tomek Foto i Video naszego wesela (1) Panstwo Podlascy robili zdjecia i film naszego wesela. Wszystko zrobione... Patrycja Polecam !!! (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, obrobione na wysokim poziomie. Szybko... Marika i Marcin zdjęcia weselne (1) Polecam wszystkim z największym przekonaniem, zdjęcia zrobione... Agnieszka Bardzo polecam (1) Z usług p. Piotra korzystałam już wielokrotnie. Mam między innymi... młoda mama Patrycja i Michael (1) Bardzo dziekujemy za uwiecznienie tego magicznego dla nas dnia. Fotki sa... Patrycja i Michael Asia - opinia (1) polecam, usługa na 5-kę Asia Karolina, Tomasz - opinia (1) Bardzo dobrze wspominamy współpracę z P. Arielem, zdjecia wykonane... Karolina, Tomasz Cudnowna Pani Fotograf!!! (1) Dziękujemy za profesjonalne uwiecznienie naszej ceremonii ślubnej! Pani... Marta świetny, młody, kreatywny, profesjonalny fotograf (1) Korzystałam z usług p. Piotra Manasterskiego kilka dni temu. Była to sesja... Małgorzata Serdecznie polecamy (1) skorzystaliśmy z usług pana Krzysztofa przy okazji naszego ślubu i musimy... Dorota i Oskar Polecam!!! (1) Jeśli filmowanie, to tylko Afif!! Mega profesjonalizm, film i cały montaż-... Aneta i Michał Sesja kobieca w plenerze (1) W czerwcu moja 16-letnia córka miała sesję kobiecą w Babich Dołach. Zdjęcia,... Beata, mama Natalki Rewelacja ! (1) Polecam Ariela jest to świetny profesjonalny fotograf. Kreatywny i bardzo... Tomek - Dj Crazy Prezeneter muzy Fotografia p. Ariela (1) Zdjęcia bardzo wyraziste, przystępna cena, miła obsługa, szybie wykonanie... ewik polecam! (1) morze pomysłów, piękne zdjęcia! cud, miód! Gorąco polecam! marta