FOTOGRAF ŚLUBNY - ZADANIE WYKONANE (1) Fotografa polecili nam znajomi, bo byli bardzo zadowoleni - nam ich zdjęcia... Vera i Michał POLECAMY !!! (1) Szczerze polecamy tego fotografa. Fajna atmosfera podczas robienia zdjęć.... Ula i Kuba tragedia (1) Niedosc, ze obie starsze panie, które tam pracują nie znaja sie na... Ewelina Gerke
MEGA!:) (1) Bardzo dziękujemy za niezapomniany film z wesela! Profesjonalizm w każdym... Natalia i Bartosz Plener Ślubny (1) Do Darka zgłosiliśmy się na plener ślubny, bo nasz pierwszy fotograf nie... Ewa_p Pełen profesjonalizm (1) Co tu dużo pisać, zdjęcia wyszły bardzo fajne, jesteśmy zadowoleni. Mieliśmy... Tomasz i Anita profesjonalizm (1) P. Magda jest bardzo miłą i kreatywną osobą, dostosowującą się do zachcianek... Weronika Polecam światło i chwila (1) Polecam firmę swiatloichwila.pl . Pani Magdalena bardzo profesjonalnie... wereyra Justyna - opinia (1) Wspaniała atmosfera na sesjach i cudowne zdjęcia. Korzystałam nie raz.... Justyna Bardzo profesjonalnie (1) Poszukując do współpracy fotografa, który wykona portret biznesowy,... Marcin Polecamy!!! (1) Wspaniały dzień, wspaniały fotograf i rewelacyjne wspomnienia uwieńczone na... Ania i Kamil Polecamy Wszystkim!! (1) Jak pewnie większość z Was zastanawialiśmy się którego fotografa wybrać,... Kasia&Przemek Błażej Maziarz (1) Najlepszy fotograf w Trójmieście, polecam bardzo serdecznie, PEŁEN... Ewa Menkerios ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Z usług fotograficznych Pani Edyty Rembały, jako dyrektor Hotel Szydłowski... Tomasz Lepisz Rewelacyjne zdjęcia! (1) Pani Edyta, sesję zdjęciową dla naszej firmy wykonała bezbłędnie! Jesteśmy... Premium Motors Z pełnym przekonaniem polecamy!!! (1) Współpraca z Panią Edytą była dla nas wyzwaniem ale również wspaniałą... Kamienica Biurowa Polecam! (1) profesjonalne podejscie, piekne zdjecia i bardzo sympatyczna osob Dana Godna polecenia para fotografów. (1) Jeśli zastanawiacie się jeszcze nad wyborem fotografa na wasz ślub, to dobrze... Marta i Maciek W. Polecamy współpracę :) (1) Dzień naszego ślubu pozostanie dla nas na zawsze dobrym wspomnieniem, również... Marta i Filip B. Zadowolona (1) Wczoraj otrzymałam zdjęcia z sesji mojej córeczki. Jestem przeszczęśliwa,... Majka