Polecamy (1) Zasłużona 6!!Doskonała obsluga i tak samo dobre zdjęcia. Sesja minęła w... wojtek&paula Wesele - Reportaz (1) Serdecznie polecamy uslugi Hani i Huberta. Sa profesjonalistami, a zarazem... Krzysztof i Monika Ogromnie polecam !! (1) Cudowne efekty na zdjęciach ślubnych, a teraz dziecięcych zdecydownie polecam... Monika
Świetna ekipa, która robi świetne zdjęcia! (1) Długo szukaliśmy fotografów na nasz ślub ale po spotkaniu z Marcinem i... Ewa Nic dodać nic ująć!!! (1) Co tu dużo mówić... Są genialni. Ich praca jest profesjonalna. Jakbym się... karol881207 Fotografia (1) Pan Wojciech Piskorski robił nam sesję ślubną. Przed ceremonią uczestniczył w... Kasia i Mariusz Polecamy hp video foto studio (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze współpracy z hp video foto studio.... K&K Szweda fotografia i filmowanie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy. Pierwsza sprawa, prowadzą ja... Marta & Janek "Fotograf" (1) Sesja zdjęciowa chrztu została spartolona całkowicie!! 20 osób w kościele a... Demi Fotograf godny polecenia! :) (1) Fotograf Wojtek Piskorski jest profesjonalistą w każdym calu! Przekonaliśmy... Agnieszka Serdecznie Polecamy (1) Bardzo miła i sympatyczna para, która potrafi odstresować dzień wesela :)... Zadowoleni Nowożeńcy :) Polecam!!! (1) Polecam sesje zdjęciowe u Magdy. Świetne zdjęcia, super pomysły na dodatki,... RJ Super! (1) 100% profesjonalizm! Atmosfera podczas sesji rodzinna i bardzo przyjemna, bez... Mariusz Polecam! (1) U Pani Magdy robiłam jak na razie dwie sesje: portretową w plenerze i... Marta wizyta u fotografa (1) profesjonalnie i bez zastrzeżeń a do tego w miłej atmosferze polecam BB WSPANIALI!!!! (1) SPRAWNIE, MIŁO I PRZEPIEKNY EFEKT KONCOWY!!!!! Aga Bardzo zadolowana Para Mloda :) (1) Z przyjemnoscia polecamy uslugi firmy HP Studio innym parom. Jestesmy w 100%... Gosia NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH (1) BŁAZEJ ROBIŁ ZDJĘCIA ŚLUBNE DLA MNIE I MOJEGO MEŻA 20.04.2013 JEST... ANGELIKA JAKUBIAK Profesjonalne podejście do klienta i świetna współpraca (1) Alicję poznaliśmy przypadkiem na imprezie sportowej - już wtedy spodobała nam... Sylwia i Darek wspaniały fotograf (1) Pan Grzegorz robił mi sesję zdjęciową z moim synkiem. Był wspaniały, synek... Krystyna