sesja zdjęciowa (1) Ewa ma dobry aparat i robi dobre zdjęcia :). Jest kreatywna, profesjonalna,... Marta Polecam :) (1) Pełen profesjonalizm a przy tym świetna atmosfera :) Zdjęcia spotykają się z... aga Foto (1) Korzystaliśmy kilka razy z usług Piotra Manasterskiego i za każdym razem... Ptasia
Fotografia Ślubna (1) Polecam! Świetne zdjęcia, które zaspokoiły moje oczekiwania - są dokładnie... Kamila Fotograf śub (1) Serdecznie polecam Pi Foto Wojciech Piskorski www.wojciechpiskorski.pl Bardzo... Pati i Siwy ślub i wesele 17.05.2014 (1) Witam, Wraz z żoną mieliśmy ślub i wesele 17.05.2014. Skorzystaliśmy z... WiolaWojtek Zdjęcia są po prostu okropne (1) Przepraszam, ale muszę to napisać, ponieważ chcę ostrzec wszystkich, którzy... Ola Sesja narzeczeńska tylko z MAZIARZ ~ TWÓJ FOTOGRAF!!!!!! (1) Efektem naszej sesji narzeczeńskiej z Błażejem są cudowne zdjęcia, którymi... Alicja i Kornel Rodzinna sesja plenerowa (1) Dziękujemy serdecznie Pani Ewie z Zahir-Photo za wspaniałą sesję zdjęciową w... duoamor.pl Talent, powołanie i oryginalność!!! (1) Sesja ślubna z Zahir-Photo to najlepiej zainwestowane pieniądze :) Nigdy w... Małgosia Górniak Piękne zdjęcia!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z sesji ślubnej, zdjęcia niebanalne i pełne... ania ZDJĘCIA ZE CHRZTU (1) Ten Pan robi bardzo ładne zdjęcia. Najpierw robił zdjęcia na naszym ślubie -... Marcelina, Piotr i Staś Marta i Marcin - opinia (1) Zdjęcia w trakcie uroczystości ślubnej wykonywała Pani Agnieszka, zaś podczas... Marta i Marcin Najlepsza Pani fotograf (1) Naprawdę szczerze polecam. Miałam dwie sesje i dwie są rewelacyjne!!! Na... Patrycja Polecamy (1) Polecamy gorąco! Razem z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z pięknych... Mikołaj Zatrzymane emocje. Polecam goraco! (1) Profesjonalista z pomyslem. Robilismy wspolnie co najmniej 4 sesje. Kazda... mojam Zatrzymane emocje. Polecam GORACO! (1) Profesjonalista z pomyslem. Robilismy wspolnie co najmniej 4 sesje. Kazda... mojam Zdecydowanie polecamy! (1) Wojtek fotografował nasz ślub i wesele, robił nam również sesję plenerową.... Dagnara i Wojtek Szczerze polecam! (1) Pani Ewa robila nam zdjecia podczas chrztu.Profesionalizm, wysokiej jakosci... mama Sesja kobieca (1) Witam serdecznie. Sesje u Ewy, miałam robioną jesienią - plener w Orłowie.... Martyna