Criss - opinia (1) Wpadłem za namową znajomych, wygląd odpycha i wręcz poraża XD Ot zwykły box z... Criss SUPER. PIĘKNA PAMIĄTKA (1) Korzystaliśmy z usługi w sierpniu- filmowanie Ślubu oraz Wesela. Muszę... Weronika S. Ewelina - opinia (1) Szukając odpowiedniego kamerzysty obejrzeliśmy setki filmów a nie ukrywamy... Ewelina
Polecamy każdemu! (1) Od samego początku współpraca z tymi Panami była wspaniała! Nasze wesele... Ania i Grzes Jedyne i niepowtarzalne zdjęcia! Polecamy! (1) Witamy! We wrześniu Pan Krzysztof (forma PROSENS) zrobił nam plener ślubny w... Aleksandra i Paweł Wideofilmowanie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości i szybkości wykonania filmu, przyjemnie... Joanna usluga na miare klienta (1) Pan Mateusz byl fotografen na naszej uroczystosci slubnej. Jak pewnie kazda... anna Genialna przygoda (1) Współpraca z Ewa i Michałem na najwyższym poziomie. Kontakt rewelacyjny, Ewa... Ania Maciek Profesjonalizm i swietne podejscie do klienta :) (1) Razem z mezem jestesmy bardzo zadowoleni z reportazu slubnego. Pan Hubert... Aneta S. Gorąco polecam (1) Sesja "brzuszkowa" w wykonaniu Pana Krzysztofa wyszła przecudnie:) Jestem... Marta Polecam (1) Profesjonalnie, konkretnie i z dobrym nastawieniem wobec klienta. POLECAM i... M fotografia dziecięca-POLECAM! (1) Wraz z naszym synkiem możemy z czystym sumieniem polecić usługi Pana... Karolina Serdecznie polecam! (1) Sesja z Panią Małgosią to czysta przyjemność. Super pomysły, miła atmosfera a... aga Sesja narzeczeńska (1) Mieliśmy przyjemność zrealizować z "Your Day..." sesję narzeczeńską. Podczas... tomekk POLECAMY (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Afif i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miła... Kasia i Adam Serdeczne podziękowania (1) dla kamerzysty, ktory dzięki swojemu profesjonalizmowi nie dał odczuć, że... Anna i Zdzisław Świetny fotograf (1) Bardzo dobrze współpracuje się z Wojtkiem. Wykonuje świetne zdjęcia. Efekt... Natalka i Tomek Wspaniały i utalentowany fotograf (1) Bardzo dziękujemy za piękne zdjęcia z naszego najważniejszego dnia! Z czystym... Iza i Piotrek Świetne zdjęcia (1) Polecam ACfotografia! Współpraca z Panem Andrzejem jest genialna. Człowiek... Aga i Tomek Foto i Video naszego wesela (1) Panstwo Podlascy robili zdjecia i film naszego wesela. Wszystko zrobione... Patrycja