Profesjonalista pod każdym względem (1) Pan Piotr fotografował nasz ślub, najpierw spotkał się z nami, żeby nas... Ewa Ania i Damian - opinia (1) Na początku chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałe zdjęcia, które... Ania i Damian Najlepszy! (1) Świetny fotograf z reporterską żyłką. Z klasą, kulturalny, dyskretny, a... Bratka
Polecamy (1) Piotr Manasterski to fotograf z pasją, talentem i życzliwym usposobieniem.... Gosia i Łukasz zdjęcia ślubne (1) rewelacyjni ludzie, super współpraca. polecamy każdemy kto chciałby uwiecznić... Agata Best fotographer (1) In case of bad weather we had to change the date and it was no Problem for... Manja genialny fotograf! (1) Polecam z czystym sumieniem fotografa..p. Wojtka Waldera. Pełen... Serdecznie polecamy! (1) Wojciech robił nam zdjęcia podczas przygotowań do ślubu, samej uroczystości i... Łukasz reportaż ślubny (1) Polecamy Hura Studio do uwiecznienia wielkiego dnia, jakim jest ślub. Bardzo... Magda Jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdecydowanie polecamy Błażeja jako fotografa na ślub. (1) Błażej Maziarz był fotografem na naszym ślubie 19 września tego roku.... Ania & Kuba Petarda nie fotograf (1) Mistrz!!!! Michal Bardzo bardzo bardzo zadowolona Para młoda (1) Gorąco polecam firmę hp video foto studio. Dla nas to był strzał w... Marta i Robert Aga - opinia (1) Mogę polecić z czystym sumienie hp video. Zdjęcia jak i film są bardzo ładne.... Aga Zdecydowanie polecamy!!! (1) Bardzo się cieszymy, że Wojtek fotografował nasz ślub i wesele :-) Zdjęcia są... Ela i Paweł Jestem mega zadowolona (1) Profesjonalista z kreatywnym podejściem do sprawy, sesja zdjęciowa ślubna w 3... Laura Wideofilmowanie ślub, wesele, plener (1) Mamy wymarzony film ślubny! Dzięki hp video foto studio! Nie jest monotonny,w... Grzech Gorąco Polecamy :) (1) Piotr to profesjonalista przez duże P. Podczas naszego ślubu był... Joanna i Krzysztof Świetny fotograf (1) Pełen profesjonalizm. Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy oraz efektu,... Asia POLECAMY nie zastanawiajcie się tylko korzystajcie z usług Wojtka!!! (1) Wojtku, Twoje zdjęcia są rewelacyjne!!!! Profesjonalizm, uchwycenie... aleksandra&darek Piotrek - opinia (1) Ja jestem bardzo zadowolony. Za każdym razem kiedy potrzebuję zdjęcia... Piotrek