Gorąco polecam współpracę z Piotrem (1) Piotr był odpowiedzialny za wykonanie sesji zdjęciowej letniej kolekcji dla... Patrycja Piękna pamiątka (1) Bardzo fajna atmosfera na planie ,;) super zdjęcia. Polecam usługi Pani... Bogna Świetny fotograf!!!!!!!!!! (1) Pełen profesjonalizm ,otwartość ,sympatyczna współpraca :) POLECAM!!!!!!!!
Polecamy! (1) Skorzystaliśmy z usług Hani i Huberta zachwyceni efektem Ich pracy na ślubie... Magda i Sławek Monika - opinia (1) Polecam wszystkim! Pełen profesjonalizm, radosna atmosfera podczas sesji,... Monika Nieslowny i arogancki wlasciciel (2) Właściciel niestety potrafi być dość nieuprzejmy i arogancki, żeby nie... k ZNAKOMITY FOTOGRAF!!!! (1) Bardzo dobry fotograf !!! Kreatywny , otwarty ,utalentowany! :) Polecam! xxxx Najlepsi z najlepszych! (1) Jeśli znasz lub słyszałeś o dobrych a nawet bardzo dobrych w branży... Ola & Paweł Trochimiuk Serdecznie polecam wspolprace z Ela! Pelen profesjonalizm :) (1) Z Ela mialam okazje wspolpracowac wielokrotnie i za kazdym razem bylo to... Paulina Leszczynska Polecam serdecznie! (1) Pani Ela robi cudowne zdjecia! Profesjonalistka z pasja! Widać, ze kocha to... MM Fotograf z duszą (1) Ela ma świetne "oko" do fotografii i naturalna intuicję. Potrafii wydobyc to... Anna Rajczyk Profesjonalistka i artystyczna dusza (1) Z Elą współpracowałam już wiele razy i zawsze jestem niesamowicie oczarowana... Ania L-B Po prostu profeska (1) Zero zastrzeżeń- pani Ela zrobi zdjęcie każdemu, o każdej porze,w każdych... NR Piękne zdjęcia, super atmosfera (2) Miałam robiona sesję zdjęciową pierwszy raz w zyciu, stresowałam się ale od... Asia Uwaga (...) (1) Odradzam ich bez dwóch zdań nie dość że nie słowni to zero profesjonalizmu... Oszukany Klient Fotograf (1) Witam. Z Panem Grzegorzem miałem do czynienia pierwszy raz. Jest to bardzo... Kuba Bezkonkurencyjny fotograf!1 (1) Korzystaliśmy z usług pani Asi niejednokrotnie. :) (pozdrawiamy m...) :)... Piotr .P polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście. Robili nam zdjęcia ślubne. Było dwóch... Ania Super profesjonalizm i pasja do zdjęć (1) Z usług One Fifty Wedding Photos korzystałem przy okazji ślubu mojej siostry.... Tomasz polecam (1) Pełen profesjonalizm. Zdjęcia wyszły ślicznie,a efekt końcowy był lepszy niż... Anna Czoska