Super polecam !!! (1) Jesteśmy pozytywnie i mile zaskoczeni :) zdjęcia wspaniałe, a film... Karolina i Wojtek foto i video (1) Gorąco polecamy! Tak profesjonalnej ekipy nigdy niespotkaliśmy wcwcześniej.... Izabela Wilczyńska Zdecydowanie polecam (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Z jajem, z pomysłem, z wiedzą, z... Aleksandra
Chwile uwiecznione na lata (1) Bardzo polecam usługi Pani Agnieszki zwłaszcza tym, którym zależny na... Mama Marcina i Mateusza Jesteśmy niesamowicie zadowoleni (1) Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z tego fotografa, zrobił masę ślicznych... Irka Zjęcia ślubne (1) Polecamy wszystkim młodym parom skorzystanie z usług Pana Krzysztofa. Zdjęcia... Asia i Piotr Świetnie uchwycone chwile podczas ślubu i wesela (1) Agnieszka świetnie wychwytuje chwile obu uroczystości, nienachalnie i... Mateusz Zdjęcia Ślubne (1) Najpiękniejszy dzień uchwycony w cudownych zdjęciach. Przepiękne zdjęcia,... M&R Zdjęcia ślubne (1) Najpiękniejszy dzień uwieczniony w cudownych zdjęciach! Bardzo cieszymy się z... M&R Piotr Manasterski- profesjonalista z pasją (1) Wybór fotografa ślubnego, jest jedną z najważniejszych spraw do załatwienia... Ola Film ze ślubu (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego filmu ślubnego, kręconego przez firmę p.... A Fotograf Google Na Medal (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Pani Agnieszki w zakresie fotografii... Patryk Polecam :) (1) Fotograf ślubny (+ wesele, plener, czyli kompleksowo). Zdjęcia śliczne,... Anny NAJLEPSZY FILM (1) Pan Radziun filmował nasz ślub i wesele w czerwcu 2016r. Jesteśmy bardzo... Patrycja fotograf na każdą okazję (1) Bardzo dobry kontakt z klientem, elastyczne podejście do pracy, nie narzuca... Gosia Fantastyczna Pani Fotograf! (1) Miałam przyjemność współpracować z Agatą kilkakrotnie (zarówno sam na sam, z... Asia Robiłam zdjęcia do dyplomu (1) Polecam bardzo tego fotografa. Miła obsługa, retusz zdjęć za darmo i... Aga Cudowne Zdjecia (1) Polecam serdecznie tego fotografa! Nasze zdjęcia rodzinne prezentują się... TropiC Fotografia ślubna (1) Współpraca z Agatą jest samą przyjemnością :) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Magda&Alan polecam ph video foto studio (1) Szczerze polecam hp video foto studio! Profesjonalna obsluga, pelna... Justyna Piatek