Najlepsza inwestycja! - sesja fotograficzna apartamentu na wynajem (1) Zdjęcia są piękne i to wiedzieliśmy od razu, jednak ze wszelkimi opiniami i... Alpha Apart Serdecznie polecamy Wojtka! (1) Cudowne zdjęcia, piękne chwile uwiecznione z niesamowitym wyczuciem. Mam... Milena M&M (1) Profesjonalizm, bardzo szybka realizacja filmu w super jakości. Pan Hubert... Magda
Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam Wojciech cu.dow.nie. - z pazurem! (1) To nie był łatwy ślub - USC zamiast kościoła, fatalna pogoda mimo majówki,... Olga TRR Super film! Polecamy! (1) Film jest świetny! Wszystkim w biurze bardzo się podobało. Nakręciła Pani... Magda Mieszkanie na wynajem - Grabówek (1) Długo walczyliśmy z wynajmem nowego mieszkania zakupionego właśnie w celu... Marzena Gorąco polecam ! (1) Współpraca Super! Pani fotograf bardzo kreatywna- już podczas wstępnej... Keytiii wspaniała osoba, zdjęcia obłędne! (1) super podejście do Pary Młodej, potrafi idealne rozładować stres, wszyscy... Patryk Slub i wesele 22.04.2017 (1) Hubert to wspanialy czlowiek, z pasja do swojej pracy. Podczas wesela... Monika Znakomity wybór (1) Urocze małżeństwo fotografów, nasze wesele obsługiwał pan Hubert, bardzo... Kasia z Sopotu Profesjonalny i kreatywny (1) Współpraca z Błażejem to sama przyjemność. Zero problemów, a za to mnóstwo... Damian Polecamy! (2) Jesteśmy zadowoleni z sesji w 100%. Super fotograf, wie co robi, a robi to z... D & P Bardzo zadowoleni klienci :) (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera... mistrzostwo! :) Jeszcze raz... Agnieszka i Marcin Gorąco polecam! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy hp video foto studio. Najlepsi... Bartosz Dachtera Dziękuję! (1) Zdjęcia są cudowne. Im częściej się je ogląda, tym bardziej się zachwyca.... Aleksandra Najlepsi fotografowie jakich spotkałem w życiu (1) Połączenie profesjonalizmu w podejściu do Młodej Pary oraz niebywałej wprost... Waldemar Skorupski Serdecznie polecam! (1) Korzystałam z usług Gosi już kilkukrotnie - zawsze ze świetnym wynikiem.... Kasia Profesjonalna i fachowa (1) Mogę szczerze powiedzieć, że fachowa usługa oraz wspaniałe podejście do... Monika Fotograf z powołania ! :) (1) Magda jest bardzo uśmiechniętą i sympatyczną osobą, pełną profesjonalizmu.... Daria