Fotograf wnętrz (1) Fotograf wnetrz na najwyższym poziomie, każdemu kto chcę wykonać fotografię... Anna Młoda ale niezwykle profesjonalna! (1) Natalia jest fantastyczną kobietą, pełną cudownych pomysłów, pasji i... Aleksandra Polecam 100% Zadowolenia!! (1) Pierwszy raz wybrałem się na sesje plenerowa i od razu trafiłem z internetu... Przemek
Nie polecam (1) Zdjęcia robiła Magda. W ogóle nie byliśmy zadowoleni, ankieta przedślubna... Rozczarowany Polecamy współpracę z Piotrem (1) Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z Piotrem, który wykonał dla nas... Martyna i Mateusz Realizacje na wysokim poziomie! (1) Fantastyczna współpraca przy wielu projektach. Fotimo zajmuje się nie tylko... Patryk Polecamy z czystym sumieniem (1) Państwo Szarafińscy to najlepszy duet na jaki mogliśmy trafić. Swoją pracą... Daniel Jak najbardziej polecam (1) Jeśli fotograf swoim zachowaniem, dyskrecją umiejętnie staje się... Agnieszka Kochamy Ich! (1) Cudowni ludzie pełni pasji do fotografii! Od razu widać, że kochają to co robią! Sandra i Paweł Kochamy ich!!! (1) Cudowni ludzie pełni pasji do fotografii Sandra i Paweł Nasz wspaniały dzień (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Wojtkowi za nasz cudowny film ślubny,... Joanna i Damian Polecam! (1) Agata zrobiła dla nas przepiękny reportaż z dnia ślubu oraz sesję ślubną.... Karolina Sesja ślubna w plenerze (1) Super współpraca i zdjęcia z sesji mega piękne. Gorąco polecam Javor Polecamy ;) (1) Zdecydowanie polecamy usługi HP Studio. Pan Hubert od początku wprowadził... Marta Zaufalismy profesjonaliscie! (1) Bardzo, ale to bardzo serdecznie dziekujemy za uwiecznienie naszej milosci na... Berni i Michal polecamy!! (1) Po pierwszym spotkaniu z Hubertem wiedzieliśmy, że to mu powierzymy nagranie... Ania polecamy (1) Prace Hani i Huberta mogliśmy podziwiać na weselu naszych znajomych i to... Natalia i Łukasz polecamy (1) Prace Hani i Huberta mielismy okazje podziwiać na weselu Naszych znajomych i... Natalia i Łukasz Oszukani (1) Hej, proszę Was o kontakt pod mail niepolecam_py@op.pl jak uzyskaliście film?... oszukani Chrzciny (1) Z usługi fotografowania korzystalismy podczas ceremonii chrzcin naszego... Anna, Babcia Maksia