Polecam :) (1) Zdjęcia wyszły kapitalne :) współpraca układała się idealnie, dokładnie tak... Marta Polecam (1) Chrzciny naszej córci uwiecznione na fotografiach Pana Pawła będą na pewno... Jolanta Gorąco Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Gosi, zdjęcia cudowne, naturalne.... Julia
Absolutne zadowolenie (1) Wybrałem Agnieszkę jako naszego fotografa ślubnego i to zdecydowanie był... Szymon Wantuła Polecam - Studniówka 2018. (1) Serdecznie dziękujemy Agencji Filmu i Fotografii za profesjonalne... Ewa Wspaniała firma z widocznym doświadczeniem (1) Panowie gościli na studniówce II LO w Gdańsku robiąc zdjęcia i nagrywając... Kinga Polecam (1) Bardzo sympatyczny, kreatywny fotograf. Tak Brawo! (1) Świetny człowiek, świetny fotograf. Fundacja Adapa Brawo! (1) Świetny człowiek, świetny fotograf. Fundacja Adapa Mistrz za obiektywem! ;-) (1) Mieliśmy dylemat czy robimy dobrze decydując się jedynie na zdjęcia w tak... Monika Absolutna czołówka w Fotografii przez duże F. (1) Przede wszystkim serdecznie dziękuję Błażejowi za uwiecznienie tego... Jakub Lipiński Polecam (1) Piękna naturalnych kolorów fotografia z naszego wesela. Bardzo pomocny i... Agnieszka Bardzo dobry fotograf (1) Niesztampowy, w ogóle nie czuje się jego obecności podczas uroczystości,... hs Studniówka 2018 (1) BARDZO POLECAMY! Film studniówkowy nagrany bardzo profesjonalnie i... Uczennica LO Kreatywnie i profesjonalnie (1) Z przyjemnością mogę polecić Studio Lighthouse. Pan Beniamin i pani Oliwia... Amelia Najlepszy fotograf ślubny! (1) Jeżeli szukacie w pełni profesjonalnego fotografa na ślub to dobrze... Patrycja i Grzegorz Utalentowany profesjonalista z klasą :) (1) Wiedziałam, że zdjęcia będą jedną z najważniejszych i najpiękniejszych... Aneta i Marcin 100% profesjonalizmu w miłej atmosferze. (1) Zdjęcia Studio Lighthouse urzekły mnie światem i atmosferą i takie zdjęcia... Marta Najlepsi! (1) Jeszcze raz powtórzę - magia, a nie zdjęcia! Najlepsza para fotografów ever!... Ania i Krzyś Dostałem film z wesela jakiś czas temu i nie mam się do czego przyczepić. W rodzinie nie widziałem lepiej nagranego i (1) Przytoczę pewne zdarzenie które niezmiernie mnie rozbawiło po weselu a które... Marcin