Mega pozytyw! (1) Fotograf zna się na rzeczy, przyjemnie i profesjonalnie :) Zadowolenie z... J wielki pozytyw! (1) Gorąco polecam ten zakład fotograficzny. Zdjęcia do dowodu i do dyplomu -... Kasia :) (1) Przemila obsluga. Moje zdjecie do dyplomu- Petarda! ;) Polecam Milena
Super zdjęcia w super cenie (1) Robiłam zdjęcia do dyplomu- 8 zdjęć z reruszem za super przystępną cenę- w... mgr razy dwa Opinia (1) Polecam. Robiłam zdjęcia do dyplomu i jestem bardzo zadowolona. Ceny super,... Marta Polecam (1) Polecam to miejsce, zdjęcia do dyplomu wykonane bardzo szybko i ładnie,... Gosia FotoSopot (1) Robiłam w tym zakładzie zdjęcie po raz drugi. Pierwsze 4 lata temu do... AA Rewelacja! (1) Szczerze bardzo polecam Pana Grzegorza! Pełen profesjonalizm, duża... Sroczka Bardzo pozytywnie :) (1) Polecam FotoSopot, bardzo miła obsługa, zdjęcia są śliczne, jestem bardzo... Magda Zdjęcia do dokumentów (1) Robiłam zdjęcia do dyplomu, wyszły pięknie, pierwszy raz jestem zadowolona ze... Aleksandra Zniecierpliwiony (1) Fotograf podchodzi do klienta z dużym zniecierpliwieniem, zachowuje się... Krzysztof Pełen profesjonalizm (1) Szczerze polecam, miła obsługa i jakość usług na najwyższym poziomie. Nigdy... k.sopot Anna - opinia (1) ładnie, szybko, profesjonalnie! Anna arogancja i nieuprzejmość (2) Pan owszem, kiedyś był niezły i nawet miły, ale chyba ma obecnie jakieś spore... Wilusia Trochę strasznie, trochę śmiesznie. (1) Korzystaliśmy z usług Fotosopot wielokrotnie i generalnie byłem zadowolony.... Piotr Bardzo dobra jakość i szybka obsługa! (1) Ok. 20 minut minęło i zdjęcia były gotowe do odbioru. Pięknie wykonane. Iris Najlepsze zdjęcia jak mi zrobiono! (1) Ocena jw. Będę polecać! Iza K Fotosopot (1) Miła i profesjonalna obsługa. Zdjęcia świetnej jakości, retusz pierwsza... Sara Zdjęcie Dyplomowe (1) PRZEPIĘKNE!!!!!!!!!! Jest Pan mistrzem :) POLECAM Z całego serca i dziękuje Alicja W. K. - opinia (1) Wykonanie i odebranie zdjęcia do dyplomu zajęło łącznie góra 20-25 minut.... W. K.