Ola - opinia (1) REWELACJA!!! Ola :) (1) Pełen profesjonalizm i baaaardzo dużo cierpliwości :) Polecam w 100%! Ola Fotosopot (1) Czekały na mnie zdjęcia zrobione 2 lata temu i to po przeprowadzce zakładu do... Krzysztof
D. - opinia (1) Super, szybko,miła i fachowa obsługa. D. super! (1) Pierwszy raz w życiu spodobało mi się moje zdjęcie do dokumentów. Wszystko... marysia polecam (1) Zdjecia ladne I profesjonalnie obrobione. Pan uprzejmy I cierpliwy. Cena... Justyna Polecam! (1) Już drugi raz wykonywałam zdjęcia do dokumentów w tym zakładzie. Pan fotograf... ania Polecam (1) Bardzo dobry zakład fotograficzny, jakość zdjęć pierwsza klasa. Obsługę... Klaudia zdjecie do wizy USA (2) Robiłam zdjęcie do wizy. Sympatyczna, miła obsługa. Zdjęcie wczytało się bez... dorota Wszystko OK. (1) Zdjęcia do dyplomy wyszły bardzo ładne;) M. :) (1) bardzo polecam! przemiły Pan, profesjonale zdjęcia i jednocześnie można je... Aleksandra opinia (1) pełny profesjonalizm i wrażliwość na poziomie europejskim, niewiele jest... joanna Pan powinien rybami handlować (2) A nie wykonywać usługi foto. Bez polotu, bez cierpliwości, grubiański i... borg Szybko i Profesjonalnie ! (1) Byłem pierwszy raz w tym zakładzie i na pewno nie ostatni Fotografie były... Mirek POLECAM (1) Bardzo polecam ten zakład fotograficzny. Wraz z narzeczonym korzystaliśmy z... KLIENT Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobre podejście do klienta, wysoka jakość usług, zdjęcia można... Agnieszka Same pozytywne opinie (2) Nie chcę wdawać się w szczegóły, ale teraz już domyślam się jak to możliwe,... Marian Sandra - opinia (1) Najlepszy zakład fotograficzny w Sopocie! Pan fotograf profesjonalny, miły i... Sandra Bardzo miło i profesjonalnie. (1) Polecam wszystkim ten zakład fotograficzny. Ze zdjęć do dokumentów i retuszu... Trójmiasto Rulez Zdjęcia dyplomowe (1) moje zdjęcia są piękne! obsługa rewelacja,cena przystępna... będę przychodzić... Emilia