ALE EKSTRA!!!1 (1) Wszystko tak profesjonalnie i szybko że nie mogłam w to uwierzyć! Pan Grzesiu... dżakson weimarska - opinia (1) Cierpliwy, sympatyczny fotograf. Nie wypusci klienta ze studia, dopoki ten... weimarska Polecam (1) Ceny przystępne, a uprzejmość i cierpliwość pana prowadzącego zakład sprawia,... max
Bardzo dobry zakład (1) Bardzo szybko, zdjęcia profesjonalnie niedrogo i efekt obróbki o 10 lat mniej... Bożena Tusk POLECAM (1) fachowe doradztwo, bardzo dobra obrobka zdjec, mila obsluga, rzeczy na szybko... bogna@interecho.com super fotograf! (1) zdjęcia robiłam do dowodu osobistego i prawa jazdy, pan fotograf zrobił mi... Paulina pożyteczne z przyjemnym (1) Fajnie wpaść w biegu z urzędu po zdjęcia do dokumentów i na chwilę się... Aga Warszawa opinia (1) szczerze polecam korzystanie z usług w tym zakładzie, miła obsługa i pełen... Jarek SUPER!!!! (1) Ja i moja koleżanka serdecznie polecamy Pana Fotografa, który był dla nas... Paulina i Weronika Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z sympatycznej obsługi jak i cen w... Ania Zaangażowanie (1) Jak w nagłówku - Właściciel nie tylko wywołuje zdjęcia, ale także poprawia... Paulina super! (1) Polecam usługi foto na Kościuszki :) Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Marianna Natalia - opinia (1) Perfekcja w 100% Prawdziwy profesjonalista, Mistrz w swoim fachu. Natalia duży pozytyw (1) POLECAM :) doskonała jakość zdjęć, bardzo szybkie wykonanie :) gosia Fotosopot (2) Byłem i jestem pod wielkim wrażeniem. Pan miły, pomocny dający wskazówki.... Zadowolony super jakość (1) Polecam serdecznie . Terminowość i jakość usług na wysokim poziomie. Można... JaPi Polecam ZDECYDOWANIE (1) Korzystałem z usług różnych zakładów fotograficznych, jednak studio Pana... Skutermania Sopot Marta - opinia (1) bardzo mila, usmiechnieta i profesjonalna obsluga Marta FotoSopot-super (1) Jestem pod wielkim wrażeniem. Zdjęcia świetne. Znakomita obsługa. Właściciel... Tomek z 3 miasta Polecam! (1) Solidnie, szybko, pięknie i sympatycznie. Naprawdę najlepszy fotograf w Sopocie. Iza