Monika Woźniak - opinia (1) Serdecznie polecam :)Pan fotograf wykazał bardzo dużą cierpliwość do naszej... Monika Woźniak iXik - opinia (1) Całkiem spoko. Remont udany. Powodzenia. iXik Zdjęcie dyplomowe (1) Jakiś czas temu byłem u Pana Grzegorza zrobić zdjęcie dyplomowe, Szybka... Michał
Foto dyplomowe (1) Świetne zdjęcie, przemiła obsługa Joanna Polecam (1) Bardzo dobry fotograf, zdjęcia wyszły ładnie i zostały profesjonalnie... Agata Piękne zdjęcia (1) Zobaczyłam zdjęcia koleżanek które robiły je w zakładzie Fotosopot i... Iza Polecam! (1) Polecam w 100 %, pełen profesjonalizm! Agnieszka Profesjonalnie, miło i sprawnie (1) Z usług Zakładu korzystam od 10 lat. Jakość zdjęć jest rewelacyjna. Obsługa... Joanna foto (1) Kolejne zdjęcia. Prawo jazdy, paszport, książeczka żeglarska, dowód osobisty,... fotografowany polecam (1) Fajne podejście pełen profesjonalizm Maciej Profesjonalny zaklad! (1) Profesjonalnie, szybko, i koncowy efekt-super. Ceny przystepne. Polecam kazdemu. MK 100% zadowolenia (1) Byłam drugi raz, pełen profesjonalizm, miła obsługa, a co najważniejsze... Sara Super! (1) Bardzo polecam! Poszłam wyrobić sobie zdjęcie do dyplomu z polecenia... Anita :) (1) Od zawsze robię tam zdjęcia ja, moja rodzina i znajomi. Za każdym razem... Ola Polecam (1) Miła i sprawna obsługa, cena bardzo przystępna, a zdjęcie ładnie obrobione.... Iza Najlepszy fotograf (1) Byłem u tego fotografa kolejny raz. W Sopocie nie ma lepszego. Pójdę i... MR Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Kinga Martyna - opinia (1) Robiłam zdjecia do dokumentów i jestem bardzo zadowolona! Przemiła obsluga,... Martyna Fotograf (1) Bardzo dobry fotograf polecam. Marek Mega pozytyw! (1) Fotograf zna się na rzeczy, przyjemnie i profesjonalnie :) Zadowolenie z... J