Szukam p. Ani (2) Kiedyś w "Atelier" u Filipa pracowała p. Ania (blondynka). Odeszła już kilka... Monika aktualny nr tel (2) szukam aktualnego kontaktu do filipa? ktoś? coś? żaden podany telefon nie... ania Grzywka (1) Mam świra na punkcie mojej grzywki musi być idealna :D pan Filip jest świetny... OLA
Taki niestety jest Pan Filip (2) Ok miesiąca temu może juz nawet i dwóch przychodzi w/w Pan Filip i chciał... Po prostu ją, dobrze mnie znasz The Best (1) Jeśli chodzi o ten salon bardzo fajny wystroj. obsługa miła otwarta na... Robert Nie polecam (2) Pan Filip dawniej naprawdę dbał o klienta. Niestety zmieniło się to o 180... J Czy ktoś wie gdzie teraz salon ma filip? (1) chodzialm do niego jeszcze w gdansku wrzeszczu ale od paru lat nie mieszkam... Miki Logistyka zostawia wiele do zyczenia (3) Po przyjsciu do salonu na umowiona godzine, musialam czekac na Filipa,... rozczarowana2 Gorąco polecam! (4) Pierwsza moja wizyta u Filipa była rewelacją.Przede wszystkim świetnie... Ania Komuś się wydaje że ma salon w Nowym Jorku :-) (4) Ceny z kosmosu, Pan za strzyżenie męskie melduje 40zł oszalał :-) Michał Super:) (1) Jestem stała klientka salonu który ma swój klimat moim zdaniem rewelacyjny na... klientka MOIM ZDANIEM REWELACJA (1) Co tu dużo mówic, trafiłam tu z polecenia, jeszcze do starej "siedziby"... Kaska Tak jak w referendum, odzywają się tylko Ci którzy są na "nie" .... (1) ... a reszta siedzi cicho. Za każdym razem, gdy jestem z wizytą w salonie... just_truth81 co raz gorszy poziom usługi (2) Ostatni raz byłam w tym salonie w listopadzie 2012. Poziom usługi uważam za... isia Pajacuje przed klientkami (1) Byłam kilka razy, ale ostatnio juz coraz trudniej znieść maniery i... Mikra NAJWIĘKSZE LEKCEWAŻENIE KLIENTA JAKIE MOŻNA SPOTKAĆ. (1) Śmiech na sali. Wizyta umówiona na konkretną godzinę, nikt się tym nie... Niezadowolona klientka. PROFESJONALIZM FILIPA (2) Pełny profesjonalizm ścięcia i koloru,włosy układają się nawet po trzech... Zadowolona klientka Byłam tam dwa razy- pierwszy i ostatni (7) Zachęcona opiniami kolegi, który u p. Filipa strzygł się regularnie,... Emmanuelle Mimieux Justyna -opinia (3) Wiecie co czytam te wszystkie wasze opinie i naprawdę się dziwie .Bywam w... justyna Mi się nie podobało (2) Rzeczywiście klimat jest tu specyficzny. Wszyscy są bardzo wyluzowani i może... Justyna