dziwne rzeczy opowiadacie... (2) Byłam w salonie wielokrotnie, zawsze perfekcyjne cięcie. Moja mama... Karol(ina) Ku przestrodze (2) Do P Filipa trafiłam ,ponieważ chciałam odbarwić sobie włosy. Przez telefon... rozczarowana nie polecam (1) co prawda fryzurze nie moge wiele zarzucic, ale to tylko dlatego ze nie rozni... girl
Pozytyw, polecam (1) Bezpośredni kontakt, szczera opinia co do pomysłu klienta, polecam! siecieh Filip sie chyba starzeje (1) Do 12.03.2012 byłam stałą bywalczynią u Filipa (ok 5-6 wizyt w roku) na... roxy polecam! (1) Jedyny fryzjer u którego nie stesuję się z czym wyjdę na głowie. Świetnie... gosia Polecam!! (1) Za każdym razem kiedy wychodzę z salonu Filipa jestem bardzo... :) Filip jest genialny! (1) Jestem bardzo zadowolona, że poszłam do tego fryzjera. Ma oko do strzyżenia. ~` Gość NIE polecam (1) Bylam klientka tego wizjonera w zeszlym roku, nie bede wspominac o czasie... justyna Polecam (1) Długo szukałam swojego fryzjera w trójmieście, i w końcu go znalazłam to bez... Ela Nie dla sztywniaków. (1) Filip jest artystą, on ma to coś, czego nie mają inni. Ma wielki talent. Ania Suuuuuuuuuuuper (1) Z czystym sercem mogę polecić salon Filipa. Obsługa pierwsza klasa, bardzo... Zadowolona klientka rewelacja (1) Salon świetny, pracownicy wyluzowani i kulturalni. Potrafią żartować, zająć... atina Buziaki dla Filipa:) (2) Filip bardzo Ci dziękuję, jak zwykle jestem bardzo zadowolona!!!!! Jadę do... Ania polecam gorąco (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu. Mimo że pan Filip miał ze mną... Zadowolony Klient Rewelacja (1) Fryzura, którą stworzył na mojej glowie p. Filip była cudna. Ten człowiek... Magda Z długo włosej blondynki ZROBIŁ rudą ZOCHE!!! (1) hej była tylko jeden jedyny raz u Filipa poleciła Mi siostra, że na pewno... Aleksandra Olszewska klientka (2) Byłam umówiona wraz z koleżanką na 11, a zaczęto nas obsługiwać ok 11.40 bez... Dorota Trochę więcej dystansu... (1) Przyznam szczerze, że Pan Filip jest bardzo otwartą i bezpośrednią osobą.... Klientka Prestiż (1) Byłam obserwatorką tego salonu. Według mnie Filip jest wyjątkową osobą..... tajemnica